Translate

dijous, 28 de juny del 2012

Coneguem més a ......

Avui coneixerem una mica més al Lluis Urrea.Gràcies Lluis per compartir-ho amb nosaltres!



- PER QUÈ CÓRRER?
Sempre he fet tota mena d’esports. Però vaig començar a còrrer l’estiu del 2008 assiduament per desconectar una mica… (noies, feina… ja se sap!!!). Aquell estiu anava casi cada tarda a fer un tomet.

- DES DE QUAN?
Doncs básicament des de l’estiu del 2008.

- PRIMERA CURSA?
Nike Human Race Madrid 2008!! Vaig començar lluny de casa… jajajaja…. Vaig comprar-me la pulsera de nike plus i vaig veure que feien una cursa a moltes ciutats del món el mateix dia. Vaig trucar Patxi, ens vam apuntar i cap a Madrid. Vaig disfrutar-la molt!!!!

- QUANTES N'HAS FET?
No les tinc comptades, però diria que en dec portar una quinzena més o menys. ( 3 Templers, 3 Behobia, 2 Bombers, Jean Bouin, 2 Antoni Camarasa.... )

- QUINA T'AGRADARIA FER?
La que m’agradaria fer…. Una marató!!! La de BCN estaria genial tot i que si pugués triar m’encantaria fer-ne una de les mes famoses, perque nò New York!!!

- T'AGRADA PLANIFICAR O ENTRENES AL TEU AIRE?
Planificar…. Planifico…. Però després tot va sortint al meu aire… M’agradaria poder planificar tot un any, veure si puc millorar marques, peròfins que no deixi el CF Tremp, em costa moltíssim compaginar, ja que tres dies per setmana ja em dedico al fútbol!!

- ALGUNA ANÈCDOTA?
Moltes, però dues básicament:
La primera de la Human Race de Madrid, la varem acabar tan justos que vam tornar a BCN sense passar per la dutxa per por de perdre l’avió!!!

I la segona, em vaig apuntar a la Behobia i el primer any no la vaig poder correr perque vaig pillar uns problemes intestinals que deu ni do!!! Miedo escenico…. Potser!!! Per cert, us la recomano a tots


- ZONA ENTRENAMENT I DIES QUE SURTS?
Des de casa cap al Camí del Cavalls, el barranc cap a Tendrui, el cami de Palau o algun circuit trempolí.

- MÚSICA O SENSE?
Quan surto a entrenar amb música!! A les curses casi mai, pero crec que ho tornaré a posar en practica amb una bona discografia de Rock’n’Roll i Lax’n’Busto (jejejeje)

- SOL O ACOMPANYAT?
Normalment a entrenar sol, a les curses sempre hi vaig amb algú, principalment Patxi!!

- MUNTANYA O ASFALT?
M’agrada més correr per la natura que per asfalt. Em carrega moltíssim!!! Tot i que gairebé totes les curses les he fet per asfalt!!!

-FRED O CALOR?
Prefereixo fred

- TIPUS DE BAMBES?
Tinc unes nike + i últimamente utilitzo molt les assics gel-os trainer. M’he comprat les trabucco per fer la lliga pallaresa, ja que tothom diu que van genial i tenia unes salomon que no acabava de trobar còmodes

- ALGUNA MANIA?
No.
ALGUN IDOL D’ATLESTISME i d’ESPORT
El meu principal idol, és futbolista, i és el meu germà Albert, no per on ha jugat i on juga, sinò per tot el que s’ha sacrificat per aconseguir-ho. Altres secundaris són (jajajajaj) Messi i Jordan dos tios que han canviat el futbol i el basket!!!

Els meus idols atlètics sou la gent de Tremp que fa temps que us dediqueu a això, sobretot Sergi, amb el que vaig jugar a futbol i al que he vist com entrenar fort porta a obtenir grans resultats….Ah si i Felip, perquè quan a l’hivern vaig cap al curro i me’l trobo corrent pel Joncar penso… Ole tus huevos!!!

I res més, només advertir a la gent que no és runner que això enganxa molt i que un cop comences sempre vols més. I que a mí m’ha servit molts cops per oblidar-me de coses que em capficaven i ajudar-me a tirar endavant i ser una mica més feliç, que al cap i a la fí, és lo important del “joc” de viure!!!

Salut i Visca la Terra!!!!!

2 comentaris:

  1. Bones Lluís !

    Hi ha moltes respostes que les comparteixo; New York un bon objectiu, l'Albert un tio excelent, exemplar.. i que com a soci del Lleida trobo molt a faltar, que això de córrer enganxa moltíssim.....

    Gràcies per compartir-ho amb nosaltres

    SALUT I A CÓRRER !!!

    ResponElimina