Translate

dilluns, 18 de juny del 2012

CURSES CAP DE SETMANA 2 I CORREPALLARS

Ahir vam fer la entrada de la cursa de Templers , però ens descuidavem als dos cracks de Madrid la Mireia i el Nacho , que aquest finde també van estar presents en diferents curses.
La Mireia va fer una cursa de 10 kms a Madrid , la carrera proniño.La classificació encara no ha sortit , pero sabem que va fer 53'.Els videos de l'arribada si que estan , però al correr la majoria de la gent amb la mateixa samarreta es difícil de trobar-la.fiquem l'enllaç on podeu veure els video de la cursa.

Aquí trobareu més informació sobre aquesta cursa:

El Nacho , va fer el seu debut en distancia olimpica en una triatló.Això vol dir , 1.500 metres nadant , 42 kms en bici i 10 kms a peu.El nacho va fer una marca molt bona de 2h39' , en el lloc 144 de 466.Desprès de la natació i la bici , encara va tenir força per fer una gran cursa a peu i fer 42'29".

El seu video d'arribada:

També us voldriem comentar que divendres a les 21h , es farà la presentació a l'ajuntament de Talarn de la lliga de curses Correpallars.Tots els que hi volgueu assistir i esteu convidats.Recordeu que la primera cursa serà l'Espardenyada a Pobla de Segur   el dia 30 de juny.