Translate

dijous, 7 de juny del 2012

S.A.M DE TREMP

La Societat d’Amics de la Muntanya de Tremp és una entitat excursionista fundada el 1964 per un grup de joves inquiets que volíen promoure el coneixement del patrimoni natural i cultural del Pallars Jussà.

Durant aquests anys d’història, la SAM ha estat una entitat de referència en la vida associativa de Tremp. En ella s’hi han format moltes persones de Tremp en els esports de muntanya i el coneixement i la conservació del patrimoni natural i cultural del Pallars Jussà.


La  SAM sempre ha sigut una entitat molt activa al poble de Tremp i on moltíssims Trempolins hi han estat presents alguna vegada que altra  en aquestos quasi 50 anys d'historia.És una d'aquelles entitats que s'hauria d'intentar preservar per sempre.Desde la setmana passada hi ha una nova junta.Un junta amb ganes e il-lusió de fer moltes coses i retornar a la SAM aquell esplendor que va tenir fa uns anys.Desde els Tremp runners estem contents de que així sigui i volem desitjar-los molt anims i esperem que puguin tirar endavant amb totes les seves idees.Us deixem el seu enllaç on podreu trobar més informació:


http://www.tremp.cat/index_web.php?ap=czo3OiJwb3J0YWRhIjs=&idw=czozOiIxMTEiOw==&idi=czozOiJjYXQiOw==


1 comentari:

  1. Gràcies pels ànims companys! Esperem poder compartir amb vatres quilòmetres de muntanyes.

    ResponElimina