Translate

diumenge, 9 de març del 2014

CURSES CAP DE SETMANA

TERRA NEGRA TRAIL



En Miquel Seseras i la Lidia Fuentesauco s'han desplaçat fins a Sant Iscle de Vallasta per tal de participar en la TerraNegra Trail, en les modalitats de 21 km i de 11 km respectivament.
Aquesta cursa transcorria pel Sot de l'Oradella, per la Riera de Can Gras, pel Turó de Can Camps, pel de Can Vives, el de Turo, el de la Freixa, el de la Font i finalment han baixat fins al Torrent de Roureda.

En Miquel ha completat el recorregut en un temps de 2 hores 8 minuts quedant el 21 de la genaral i el 3er veterà, i la Lidia, ha completat el seu recorregut en un temps de 1 hora 15 minuts, quedant la 20ena de la general i la segona veterana. No dispossem de fotografies seves encara, ja les penjarem...

Com hi aneu, enhorabona parella!!!

                                           MARXA DELS CASTELLS DE LA SEGARRA


Aquest diumenge, també s'ha disputat la mítica i tradicional Marxa dels Castells de la Segarra, on dos caminadors incansables, la Joana Franch i l'Oscar Tintoré, han matinat i s'han cascat pel cos 37 km, els que van de Guisona a Cervera, en 6 hores, 35 minuts.




Enhorabona Joana i Oscar, bona patejada per la Segarra, i bona companyia...


                                         ULTRA TRAIL  SIERRA DEL BANDOLERO

I per últim, sense cap mena de dubte, i sense desmereixer els altres que han participat a les curses anteriors, i tots entendreu el perquè de tot plegat, en Carlos Senye, el bandoler pallarés, que va desplaçar-se fins a la tacita de plata (Cadis) per fer una Ultra, la de la Sierra de Bandolero, una de ni més ni menys que 150 km, un heroi!!!


Com molts sabreu, al km 13, mal número, va tenir que plegar per unes molèsties que no li van deixar continuar perquè el deixaven doblegat. Un valent, que va plegar quan tocava i que per desgràcia no va poder assolir el somni que tenia, després de molts kms i molts mesos d'entrenament.
Segur Carles, que la propera serà la teva. Endavant i crits, i recuperat aviat, que tenim ganes de disfrutar del teu talent novament.


Enhorabona, només el fet de plantar-se a la línea de sortida d'una cursa d'aquest estil ja es per treure's el barret. Musho arte i Mushos animos campeón!!!

Pit i collons!!!!... I recordeu, en 7 dies, Marató de Barcelona. (Ja bateguen molts cors...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada