Translate

dilluns, 17 de març del 2014

CURSES CAP DE SETMANA


MARATÓ DE BARCELONA



Ahir diumenge 16 de març es va disputar la 35ena edició de la Marató de Barcelona, i com sempre i per variar, una bona collada dels nostres es van desplaçar a la capital de Catalunya, per tal de córrer pels seus carrers i disfrutar d'aquesta grandiosa prova.
Uns quants veterans a la sortida, ja habituals a Barcelona, amb moltes a les seves esquenes, uns altres amb alguna que altra a les cames, i d'altres amb la il.lusió d'un nen petit, iniciant-se en aquesta distància, però amb un objectiu, disfrutar de la cursa, amb més temps o menys, però gaudint-la i patint-la en diferent manera.

Aquesta cursa va ser molt dura, la calor va passar factura a tothom, i en un moment o un altre van conèixer o van tornar a veure al senyor del mall. Chapeau a tots.

Els temps d'ahir:
- Xavi Llohan 3:09:31
- Antonio Sanchez 3:19:00
- Albert Felip 3:20:33
- Marc Monsó 3:28:24 (MMP)
- Jose Alba 3:38:24
- Moisés Isus  3:45:12
- Jordi Roy 3:49:21
- Imma Llohan 3:53:00
- Oscar Cruz 4:09:50
- Alvaro Daza 4:23:08
- Albert Parisi 4:25:04
- Josep Miro Grioles 4:25:10
- Lluis Cairol 4:38:55
-Jordi Badia, es va retirar al km 38 per problemes musculars, una llàstima, la seva desena tindrà que esperar, esperem que sigui aviat.

Us convidem a tots a passar-nos si us be de gust una crónica de la cursa, la publicariem quan vulgueu al blog. Gràcies.



Enhorabona a tothom, la vam patir, la vam gaudir, la vam lluitar, la vam vèncer.

CURSA DE TORRELAMEU



Uns quants Tremprunners van realitzar a Torrelau, la 2ona cursa de la Noria, i com sempre, amb un paper destacat, la Sònia, el Vikingo i la Sandra, que van participar en les curses de 5 i 10 km, van deixar el pavelló ben alt i van mostrar que es troben en un moment bó de forma. Enhorabona als 3, quines fletxes.

Resultats.

Gilbert Chacon 40:27, desè de la general dels10km
Sònia Parra 53:49
Sandra Riba 28:27 5km

Enhorabona als 3, molt bona tornada Vikingo, piano, piano.

Es una llàstima acabar un post d'aquesta manera, però la vida té aquestes coses, té aquests cops, que ens deixen glaçats, descol.locats, tristos... Ens hagués agradat parlar d'un cap de setmana més de curses impregnades de groc per arreu, però per desgràcia, no sols podem parlar d'això. Som molts els que et coneixiem, i que en un moment o altre de la nostra vida, em tingut contacte amb la teva humil persona.
Avui ens hem llevat amb una trista noticia, ens ha deixat una gran persona, un lluitador, un amant de seva familia, dels seus amics i també de l'esport. Ens ha deixat en Xavi Uriach, allà on siguis Xavi, DESCANSA EN PAU.

En nom de tots els Tremprunners, el nostre més sentit condol a tota la teva familia i amics. Et trobarem a faltar. FINS SEMPRE XAVI!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada