Translate

diumenge, 23 de març del 2014

CURSES CAP DE SETMANA

SKY RACE MONTSERRAT


A cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, s’aixeca el massís de Montserrat símbol de Catalunya. La serra dibuixa un contorn tan singular que desperta l’admiració d'aquells que gosen desafiar-la. Tots, sense excepció. Darrera la peculiaritat d'aquesta forma hi ha un còctel d'emocions i sensacions que ens fan sentir intensament vius. Tretze ermites i un Monestir parlen d'espiritualitat  El patrimoni cultural incalculable recorda les llegendes forjades. I la infinitat de vies d'escalada mostren una altra manera d'entendre la muntanya. La compartim, però no ens calen arnesos ni cordes. Unes vambes ens basten per fer allò que més ens agrada: córrer.​​
Avui havia arribat el moment se d'endinsar- se en la silueta rocallosa per viatjar a través d'ella fins al cor del massís, on s’amaga la vegetació ufanosa i la fauna més salvatge. És el moment de lluitar contra el vertigen de la canal de Sant Jeroni per tocar el sostre de Montserrat. De Monistrol fins al cel més emblemàtic de Catalunya. No hi ha excuses ni sobren raons. Avui corrien la Montserrat Skyrace, un bona colla dels nostres.
 
I com no, a part de pasar-s'ho d'allò més bé, han gaudit d'uns paissages únics de casa nostra, amb uns resultats fantàstics.
Resultats de la Sky Race 25 km:
- Miquel Peruga: 3 hores 11 minuts.
Resultats de la Sky Race 16 km:
David Pes: 2 hores 5 minut.
Daniel Navarri; 2 hores 26 minuts
Laia Pociello: 2 hores 50 minuts.
Oscar i Eva: 3 horetes clavades.
Ana Isanta: 3 hores 7 minuts.
Joana Franch i Olga Berga: 3 hores i 11 minuts.
 
Enhoranona a tots, Les cames a bon port i a punt per Carenes. Si algú vol explicar-nos l'experiència, endavant...

Pit i collons, fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada