Translate

dimarts, 25 de febrer del 2014

PONÈNCIA:"Sentit comú en la realització de l'esport", per DAVID RIBA

Ponència del nostre company David Riba:

07 març de 2014 18H 30'

EPICENTRE -Tremp- 



Tots coneixeu al David Riba, d'una manera o una altra, teniu contacte amb la seva persona. Tots, sense excepció, coincidirem en una cosa sobre la seva persona, la seva qualitat humana, sigui en la vessant esportiva, en la vessant professional (com a metge), i en la vessant personal, com a amic o bé com a conegut o bé com a company ruta de Tremprunner, de Unió Ciclista Tremp o de SAM.

A part de ser un emprenedor en el que fa, en el que es marca com a meta, també es un professional dels bons, i per aquest motiu, gaudirem d'una ponència que de ben segur no ens deixarà indiferents, i que segurament ens servirà a molts de nosaltres en un futur immediat.

Aquesta xerrada que el nostre company i amic David farà està dividida en 3 parts:
1.- Parlar de com s'adapta el cos a l'activitat fisica
2.- Parlar de les proves d'esforç
3.- Parlar del sentit comú del dia a dia

LA PONÈNCIA TINDRÀ LLOC A L'EPICENTRE DE TREMP (AUDITORI MUSEU COMARCAL) EL PROPER DIVENDRES 7 DE MARÇ DE 2014 A LES 18:30 HORES I FINS A LES 20:00 HORES.

No hi falteu.


I gràcies per endavant David, per aquesta iniciativa i per ser com ets. 
Ens veiem a l'epicentre...




2 comentaris:

  1. A tothom li agrada que el piropegin... i jo no sóc diferent! Amb aquesta tarja de presentació ja veig que m'hauré de currar la ponència! Espero estar a l'alçada de tots els que cregueu que us puc aportar algo!
    Mos veiem el dia 7!

    ResponElimina