Translate

diumenge, 25 de setembre de 2016

CURSES CAP DE SETMANA DEL 24 I 25 DE SETEMBRE

CURSA DE LA VACA 
Avui dia 25 ha tingut lloc la 6a edició de la Cursa de la Vaca de Vallfogona de Balaguer, organitzada pel Club Esportiu Cansallebres de Vallfogona de Balaguer i l'Ajuntament d'aquesta localitat.
La cursa constava de dos recorreguts, un de 5km (Cursa de la Vedella) i un altre de 10 km (Cursa de la Vaca), així com també d'una caminada.
En aquesta ocasió hem tingut un representant dels TREMP RUNNERS, el Sergi Farré que, a més a més de quedar 6è de la general, ha pujat al calaix més alt en la categoria senior. 

FELICITATS I ... GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!!
RESULTATS


24 MEDIO MARATÓN SOMONTANO - BARBASTROEl dissabte dia 24 a les 17:30h es va celebrar la 24a edició del Medio Maratón Somontano - Barbastro.
Aquesta és una de les mitges clàssiques dins del calendari de molts corredors de les terres de Lleida. Està organitzada pel Club d'Atletisme de Barbastre i, com a pecularietat; podem dir que no fan les típiques classificacions en junior, senior, veterà i màster sinó que en diuen "vino joven", "crianza", "reserva" i "gran reserva".  
Sempre compta amb un bon nombre de TREMP RUNNERS que hi participen, en aquesta edició ha comptat amb la participació del Jordi Badia (era la seva 77a Mitja Marató!), el Xavi Llohan, el Josep Torra i l'Óscar Baez.FELICITATS A TOTS  I ... GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!!CURSA DONEM SANG DE BELLPUIG
El diumenge 25 també va tenir lloc la 3a Cursa Donem Sang - La cursa dels donants de Catalunya.
Aquest cursa va nèixer amb la finalitat d'unir l’esport i la donació de sang,  per tal de difondre i promoure la necessitat de donar sang -de forma habitual- entre la gent sana i esportista; i any rere any aconsegueixen el seu objectiu. 
En aquesta edició ens han representat els nostre companys Gilbert Chacón a la cursa de 10 km i la Sandra Exposito a la de 5 km. 

FELICITATS A TOTS DOS I ... GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!!

RESULTATS CURSA DE 5 KM


A més a més també hem de felicitar al nostre company Gilbert perque, de moment, és el primer classificat de la Lliga Ponent tant en la categoria general masculí com en la de majors de 45 anys.

SALUT I KILÒMETRES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada