Translate

dilluns, 19 de setembre de 2016

CURSES CAP DE SETMANA DEL 17 I 18 DE SETEMBRE

RIALP MATXICOTS 17 I 18 DE SETEMBREEntre el dissabte i el diumenge s'han disputat les quatre modalitats de la 7a edició de la Rialp Matxicots: l'Extrem, de 82 km; la Trail, de 52 km; la Mitja de 21 km, i la Caminada de 12 km. Aquestes curses es duen a terme entre els emblemàtics pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l'Orri.
En aquesta edició s'han volgut consolidar els canvis de l'edició passada amb l'objectiu de fer gaudir de les muntanyes, valls i gent del Pallars Sobirà.
Com en totes les altres edicions, un bon nombre de TREMP RUNNERS ens han representat en les modalitats Extre, Trail i Mitja.
MOLTES FELICITATS A TOTES I TOTS PELS RESULTATS OBTINGUTS I ... GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!

CURSA CAFÈ DELS ARTISTES SANT MIQUEL Avui ha tingut lloc la 4a edició d'aquesta cursa organitzada pel Col.lectiu Bordeta.net. 
La cursa va néixer per ajudar a dinamitzar el barri de La Bordeta i per interrelacionar-lo amb el barri dels Magraners ja que ambdós semblaven els més apartats del centre de la ciutat. Amb la cursa es pretén donar un motiu a la que la gent per a que es desplaci als dos barris per visitar-los.
En aquesta cursa hi han participat dos dels nostres: el Gilbert Chacón i la Sandra Riba.

FELICITATS A TOTS DOS I ... GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada