dimecres, 8 d’octubre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 4-5 OCTUBRE 2014

ULTRA I MARATÓ MONTSEC

El Tricicle. Chapeau nois! Una més...

Aquest cap de setmana a Àger s'ha cel.lebrat la cursa MUT, Marató i Ultra del Montsec. Molts dels nostres han fet la Marató i la Ultra. Uns animals que van prendre part de la sortida, van gaudir i van patir. Als que vàreu fer la Marató, chapeau, dura dura, però acabada, enhorabona nois, i ens permetreu una menció especial per la Karina que va acabar la seva primera marató de muntanya.
Al Carles Senye, que dir-li, afrontar una Ultra, plegar casi al 70 per les rampes... per nosaltre només el fet d'afrontar-ho ja es tota una victoria (suposo que heu vist el video de les enrampades, jajaja) recuperat aviat i torna-li a fotre canya.

Felicitats Karina

RESULTATS:

Enhorabona a tots. Finishers i lluitadors.

Espectacular tram de la cursa

VIDEO de les famoses rampes del Carlos Senye: Et foto pedrada eh!!!:

Les fotografies de la cursa les podeu trobar al facebook Tremprunners, on la nostra companya Olga Bergua, va enllaçar-les. Gràcies Olga a tu també.

PRIMERA CURSA VALL FOSCA

Primera cursa a la Vall Fosca de 12 i 21 km. Com no, novament desplaçament massiu de samarretes grogues a aquest lloc tant màgic del Pallars, diriem que únic. Una cursa que va deixar emprenta a les cames i els ulls dels nostres corredors, on van patir, gaudir i véncer novament, en un altre cap de setmana per recordar. Felicitats a tots els participants. I a l'organització, pel que ens han fet arribar, un 10, deixeu el pavelló molt alt per la propera edició.

L'Alvaro, si no pateix no es feliç
                                                        .

Felicitats Yennis, per la 3era posició

Del primer a l'últim, felicitats, tant als de 12 com als de 21. A la Yennis per la tercera posició, abonada als podis aquest tram final de la temporada de muntanya. Als altres nostres felicitats per l'esforç, la recompensa valia la pena, i pel que m'heu fet arribar, repetireu l'any vinent. Felicitats a tots.

Molt bon final de temporada Miquel

Moises estàs molt fort!!

Les altres fotografies, com la MUT, al facebook de Tremprunners. Gràcies Olga.

FOTOS (Olga Bergua)

CURSA DEL CARGOL A LINYOLA

Una altra cursa de 10km per la Sònia Parra, en aquest cas, a Linyola. La cursa del Cargol. Abonada a les curses de 10km, en aquesta la nostra companya, va cobrir el circuit en 53:35, on no recordarà la cursa pel temps, ni pel sacrifici, sinó per la companyia que va tenir en la cursa. Felicitats Sònia, el proper cap de setmana descansa. En breu a per la Mitja de Lleida. Som-hi.