Translate

dilluns, 29 de setembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 27-28 SETEMBRE 2014

MM SOMONTANO

Txema i Manel

El nostre maratonià Manel Sancho, es va desplaçar fins a Barbastro per tal de disfrutar el passat dissabte de la Mitjà Marató de Somontano, una mitja de tarda, amb sortida per la ciutat a les 18:00 hores. En Manel va fer un temps d'1hora i 39 minuts, trobant-se molt còmode i tenint molt bones sensacions de cara a la Marató de Donosti, que ja li queda a tocar. Molta Sort Manel, en aquest tram final, i enhorabona per aquesta  cursa i per aquest gran record en forma de fotografia que vas tenir.


10 KM SANT MIQUEL LLEIDA


Novament, i ja en van 3 caps de setmana seguits de curses, la Sònia Parra, va realitzar la cursa de 10 km de les festes de Sant Miquel de Lleida, una cursa dureta, ja que acaba en pujada però en molt bon ambient en un dia de festivitat a la capital del Segrià. 8ena de veteranes amb un temps de 51:59. Estàs en bon moment Sònia, disfruta'l, i molta empenta amb els nous objectius que t'has marcat, la mitja per tu, serà pà sucat amb oli. Felicitats.


En plena sortida


MARATÓ DE BERLIN


Miquel Seseras, va disputar la Marató de Berlin. El seu temps, 3:32. Ahir es va vatre el rècord del món de Marató, deixant el llistó en 2 hores 2 minuts. En Miquel a part de recordar aquesta marató i engrandir el  seu currículum segur que també ho recordarà per aquesta gesta. Enhorabona Miquel, el primer i l'últim son herois. Quan baixant aquests animals de les 2 hores....???

Salut, pit i collons. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada