Translate

diumenge, 21 de setembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 20-21 DE SETEMBRE 2014

MATAGALLS - MONTSERRAT

La Matagalls-Montserrat, una experiència única La Matagalls-Montserrat és la prova no competitiva de resistència per muntanya més popular del país, fins al punt d’haver-ne hagut de limitar, per raons ecològiques, el nombre de participants a 3000, malgrat la demanda molt superior. El percentatge d’arribades ha anat pujant des que el 1989 es va començar a celebrar anualment. Els participants tenen perfils d’allò més divers: atletes federats (des de l’any 2009 la Mm forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC), senderistes, membres de clubs excursionistes, colles d’amics, amants de la natura, etc. La Travessa cobreix actualment una distància de 85,5 Km i acumula un desnivell de 5.980 metres. Els participants han d’arribar al Monestir de Montserrat des de Collformic en menys de 24 hores.

El Comissari del Tricentenari dona suport a la Matagalls-Montserrat Miquel Calçada, comissari dels actes del Tricentenari considera que el Campus Esportiu del Tricentenari suposa “l’oportunitat de fer presents els valors de l’esport en la commemoració així com de comptar amb la implicació d’una part destacada de la població catalana”. La Matagalls-Montserrat, a més de posar en valor el patrimoni natural i cultural català reivindica la tradició excursionista i marxadora del país, apel·la, com el propi Tricentenari, a tots els públics i intenta ser tan inclusiva com sigui possible. El comissari, que ja ha participat en la travessa en el passat tindrà reservat el dorsal 1714 i és molt probable que si la seva agenda li ho permet hi participi.

Dos dels nostres formaven part d'aquesta dura aventura. Dos que han patit de valent i han suat com mai per completar aquest mític recorregut. L'Albert Parisi i l'Àlex Siuró. Sabem que l'Albert ha arribat en poc més de 19 hores, fós però feliç amb la rialla que el caracteritza, amb algún problema als peus, però amb l'empenta que porta i l'entrenament que s'havia marcat, ha arribat a Montserrat, on s'ha retrobat amb la familia, esperem que quan estiguis a casa ens facis una crònica d'aquelles que tan ens agrada llegir. Felicitats. L'Àlex, fins al moment no tenim noticia d'arribada, que de ben segur la farà. Anirem actualitzant.
Enhorabona als dos. Una altra a la saca, i no qualsevol.

Enllaç de la cursa: www.matagallsmontserrat.cat

Lo Sr. Albert! Crack



                                      RIALP MATXICOTS, ULTRA, MARATÓ I POPULAR

Meravellós el Sobirà

Una nova edició de la Matxicots. Una nova edició d'una cursa de muntanya que s'està desmarcant com a una de les principals per als corredors extrem i marató, amb la possibilitat de fer la popular de 17 km, que no està gens malament, 600 participants en totes les modalitats. Gens malament. Enhorabona a la Matxicots.

Ahir amb la Ultra i la Marató, gaudint dels paratges del Sobirà, i avui amb la popular. Els nostres també han gaudit i lluitat en cada una de les 3 modalitats. Amb papers diversos i variats, amb podis i quasi podis, i amb moltes ganes de passar-s'ho bé. Enhorabona a tots, per la lluita i perseverància que heu possat a cada una de les passes que heu fet per aquestos indrets tant fantàstics.

A l'espera de les vostres fotografies.

Ester Felip. Enhorabona.


Grande Karina. 2ona classificada

Trofeu 3era Classificada. Yennis Estevez
Felicidades campeona!

Sortida de l'Extrem

Olga Bergua. Finisher


En Xoli i en Diego. Felicitats nois!!!

Resultats i classificacions: http://www.rialpmatxicots.cat/

                                                        CURSA DONAM SANG BELLPUIG

Cartell de la cursa

Cursa sol.lidària, de 10km i 5km, amb caminada popular i curses infantils a Bellpuig. Cursa que forma part de la http://www.iter5.cat/lliga_de_ponent/


Un bon Selfie! (jejeeje)

 La nostra habitual corredora de 10 km, la Sònia Parra, prenia part d'aquesta iniciativa.Com ella mateixa ens ha fet arribar, una cursa dura, amb pluja, camins de terra, trencacames. 52 minuts i poc més, vuitena de la general i quarta de la seva categoria. Ella contenta, nosaltres també. Enhorabona Sònia.

Recomanem fer una ullada a la web http://www.donantsdesang.cat/. Salut per tots.


SALUT, PIT I COLLONS.

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada