Translate

diumenge, 1 de juny del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 31 MAIG/1 DE JUNY



CURSA VILA COMTAL DE SORT 5KM



Una més, i ja en van una pila, la Karina Abatedaga ens està demostrant que es un dels pilars del nostre grup. Avui a Sort, ha fet valer la seva velocitat, en una cursa de 5km amb 317 metres de desnivell positiu, entrant a metra amb 32:26, segona classificada de la general femenina. Segons ens comenta la Karina, molt bon ambient i molt bona organització, l'any vinent t'acompanyarem. Enhorabona pel resultat i pel teu gran moment de forma, no afluixis.
Hasta la próxima largada Karina!!!!!






CARA AMÓN, CURSA VERTICAL DE MUNTANYA BARRUERA


La cursa sortia de Barruera a 1080 metre i s'enfilava fins a la Carena que portava al Roies de Cardet (2444 metres). per si fes mal temps, l'organització, tenia preparat un recorregut alternatiu de 960m de desnivell positiu i 4,8Km de distància. Aquest recorregut coincideix amb el mateix recorregut de la Cara Amón original fins al 1er Avituallament (ermita de St Salvador), a partir d'aquí ja es desviava cap a la dreta per anar a buscar la Collada de Blasco on trobarem el 2on Avituallament i a continuació pujar 100m més de desnivell fins el cim de la Corona del Pinar on trobarem la META (2053m). Un recorregut més suau pel que fa a pendent i també molt bonic. 
En Miquel Peruga, es va cascar una vertical durilla, de 4.8 km i uns 1380 de positiu, amb unes vistes espectaculars, en un lloc idil.lic, on a més els hi va acompanyar el fred intens a la part de dalt de la cursa. Molt bon ambient, ens explica en Miquel, que va clavar la vertical en 1:12.04. Enhorabona crack, també estas finet finet!!!



CURSA 10 KM DE LA GUINEU I CAMINADA POPULAR




Avui a Vilanova de Bellpuig, es cel.lebrava la caminada de 5km i la cursa de 10, novament amb resultats enriquidors per a nosaltres, la Silvia i els seus fill el Nil i la Carla, han fet la caminada, amb segon lloc per Carla i tercer pel Nil, i lógicament premi enorme per la mare per haver-los acompanyat, segur que per ella, aquest ha estat el seu gran podi.
El Toni i la Sònia Parra, han fet la cursa de 10 km. El Toni, l'ha acabada malgrat un ensurt que ha quedat en res als vols del km 7, i la Sònia, ha finalitzat en 51 minuts i 44 segons, quedant segona veterana, demostrant que li està agafant la mida a les curses de 10, on cada cop que rebaixa la seva marca personal, Enhorabona a tots, esteu en molt bon nivell.


TRAIL LO BUNKER


Amb un recorregut de 15 km, el Trail Lo Bunker, repasa els paisatges que envolten els pobles de Foradada, Rubió i Montsonís, a La Noguera, barrancs, corriols, muntanyes i búnkers. una cursa amb 15 km i 600 de desnivell on uns quants dels nostres, aprofitant que es un lloc a prop de casa, l'han anat a fer i amb nota, on segurament han disfrutat de la muntanya i del dia tan maco que ha fet per la pràctica de l'esport. Cursa puntuable per la Lliga de la Noguera.

- Gilbert Chachon: 1:21, 3er general i primer de la seva categoria (Enorme)
- Marc Bernado: 1:40, 35 de la general, 15 de la seva categoria
- Diego Roldan: 2 hores, 85 de la general, 32 de la seva categoria
- Sandra Riba: 2 hores 22, 104 general, 8 de la seva categoria.
- Oliver Llessui: 2:57 minuts, 112 de la general, 47 de la seva categoria.

Enllaç video web trail Lo Bunker: AQUÍ

Enhorabona a tots.


Abans de finalitzar el post, fer un recordatori per les properes curses, i propers post de curses. Ens agrada el que fem, ens agrada plasmar els resultats de tots vosaltres a les curses del cap de setmana, però, se'ns fa feixuc i difícil si no aviseu que les feu o no sabem res de on aneu. Sols per a que ho sapigueu, si no aviseu per privat, o al face TR, o de veu als administradors, no us penjarem els resultats que feu, malgrat us apunteu com a Tremp Runners a les curses, molt a pesar nostre. Són hores de dedicació realitzant recerques de curses, de resultats de videos, de cróniques, de classificacions i si a més li afegim que no sabiem els que hi anàveu, doncs encara se'ns gira més feina. Gràcies per endavant.


Salut, pit i collons...!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada