Translate

diumenge, 29 de juny del 2014

CURSES CAP DE SETMANA -28-29 JUNY 2014

LA RIBALERA 2014



Curses de 38 i de 23 km. Aquestes dues curses surtien de la població de Tírvia, amb pujada al pic de Salòria, a 2789m, majestuós al Pirineu català, i amb un desnivell d'aquells que piquen a les cames, però que té recompensa a l'arribada i el seu paissatge és impressionant. Els nostres han fet uns 4 km i uns 500 m de desnivell positiu arribant al pic del Farro, on es pot observar la bonica localitat de Tirvia. Un cop aquí, passada a les Bordes de la Coma, on si el cansament ho permet, gaudirant de la Coma de Burg i dels pobles de Burg, Farrera, Alendo, Mallolís, Montesclado i Glorieta de Montesclado. Un cop arribats a les Bordes de la Coma, pujada animal d'uns 5 km fins a coll de Màniga. Aquí es on es separen els animals i els animalots (de bon rollete). Dues curses es separen, la de 23, cap a Font Negra on començarà el retorn cap a la bonica població de Tírvia, on finalitzarà la seva dura participació a La Ribalera. La de 38 continuarà cap a Pic de Màniga, de 2515, on han vist el Salòria en la seva inmesitat. Per arribar-hi, els nostres corredors han passat pel pic de Covil de 2588.

Per variar, tant en una cursa com en una altra, paper destacadissim dels nostres. Lluïnt la samarra groga pel pirineu català, pel Sobirà, en aquesta Ribalera, que ensetava a les 07:00 hores per la llarga i una hora més tard per la de 23.

Només felicitar a cadascun dels que heu participat, els que us heu deixat la pell a cada passa, a cada alé, a cada quilòmetre. Als que heu gaudit de la inmesitat i grandiositat del Pirineu, als que heu patit de valent i sobretot heu disfrutat cada moment. Enhorabona companys. Avui ens heu fet tornar a emocionar. INMENSOS!!!!!!!!

Enllaç classificacions:

La Ribalera 2014 - 38 km

La Ribalera 2014 - 23 km




Enormes tots. Enhorabona
Grande Karina, Grande




Salut, pit i collons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada