Translate

dijous, 23 de febrer del 2012

Blog per preparar una marató

El Manel , ens fa arribar un blog on t'expliquen com preparar una marató.


"Són d'aquells que sempre han volgut fer una marató però no han sabut com posar-s'hi? Doncs aquest és el seu blog! La marató pas a pas recull consells i testimonis per preparar aquesta cursa, tant físicament com anímicament. El blog està pensat amb l'objectiu de la 34ena Marató de Barcelona, prevista pel pròxim 25 de març i, per exemple, enllaça amb un pla per posar-se a punt en 12 setmanes; tot i que encara són a temps d'afegir-se, si estan una mica en forma. En 19 vídeos, amb entrevistes amb experts de diferents camps, es repassen tots els elements que fan falta per superar la cursa dels 42,195 quilòmetres: alimentació, tècnica, roba i complements o motivacions, com les que ens explica el veterà corredor i periodista esportiu Xavier Bonastre.



"La marató pas a pas" és obra de tres professionals de la comunicació audiovisual del Baix Penedès, Pere Sallent, de Cubelles, Lluís Camell, de Llorenç del Penedès, i Julià Albornà, de l'Arboç.

El blog ja suma més de 3.000 visites d'usuaris únics. I segons expliquen ells mateixos, dos dels impulsors -Camell i Sallent- van córrer l'any passat la seva primera marató i d'aquesta experiència van néixer els dos objectius del projecte: "d'una banda, aprofundir en aquesta experiència de superació personal, que cada vegada té més adeptes i, d'altra banda, resoldre els dubtes que ens hem trobat en iniciar-nos en les curses de llarga distància."

 http://www.lamaratopasapas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada