Translate

dimarts, 23 d’agost del 2016

COMANDA SAMARRETES 2016

"Portar una samarreta d'un equip de futbol, de basket, de handbol, demostra que aquell que la porta, llueix amb orgull i satisfacció els colors del seu equip. Portar el nom de l'equip impregnat a la samarreta, ensenya a la resta de qui és i a qui pertany. Sentir el nom de Tremp, quan fas una cursa per portar el nom estampat al pit de la samarreta groga, no té preu, i posa la pell de gallina a qualsevol que fa quilòmetres en qualsevol cursa del planeta...


Iniciem una nova comanda de samarretes TREMP RUNNERS. Ja la tenim aquí, feia dies que molts de vosaltres ens havieu fet arribar el vostre interés per a tenir una samarreta o qualsevol altre tipus de material de Tremp Runners, i com feia practicament dos anys que no se'n feia cap, em decidit que sigui 2016 el següent per adquirir material groc.


Penseu, que potser no es torna a fer comanada fins d'aquí 2 o 3 anys, és a dir, aprofiteu l'oportunitat, i sigueu previsors, i feu córrer la veu...


Si coneixeu a gent que no té facebook, ni entra habitualment al blog, però que vol fer-ne amb una samarreta o qualsevol tipus de material que es detalla una pèl més abaix, que li ho faci saber.


La forma de pagament serà l'habitual, el nostre company Albert Felip (Casa Felip), us apuntarà en un llistat, amb el que pagueu i demaneu. Per emprovar la roba, intenteu contactar amb algú que ja tingui la peça, més o menys, el tallatge es pràcticament similar a les samarretes que donen al inscriureus a una cursa."

(Jose Alba 2014)

La data d'inici de peticions i pagament serà el proper DIJOUS dia 25 d'agost i es tancarà el proper dia 15 de SETEMBRE.



El material previst a comprar serà el seguent:
  • Samarreta tirants home i dona
  • Samarreta maniga curta home i dona
  • pantaló atletisme home i dona
  • malles curtes home i dona
  • pantaló de trail home
  • paravents home i dona


El preu de cada peça està entre  30 i 35 euros a excepció dels paravents  que serà d'uns 65 euros.
Recordeu que tota la roba es amb coolmax i que aquest preu baixarà quan arribem a les 10 peces de roba de cada model.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada