Translate

diumenge, 1 de maig del 2016

CURSES CAP DE SETMANA 30 D'ABRIL I 1 DE MAIG


MARATÓ D'EMPURIESUn dels nostres maratonians per excelència, en Sergi Farré ha intentat participar en aquesta cursa, tot seguit sabrem que ha passat i com ho ha viscut, ell ens ho explica:

Primer de tot voldria donar les gràcies als companys (Jordi,Jose, Marc i Álvaro) que han portat el blog fins ara i també laSònia i al Manel que ho fan des de fa uns dies.Jo no soc gaire de noves tecnologies i no hi passo gaire temps a l'ordenador, però de tant en tant, mirar el blog i veure que heu fet els companys m'agrada.Per això us envio quatre línies d'explicació de com és la marató d'Empúries per si algú ho pot aprofitar.

Avui havia de fer la marató d'Empúries, i dic havia doncs la tramuntana ha fet que la marató quedes suspesa. Almenys la mitja i la de 10 si que han pogut córrer i ens han donat la opció de poder córrer amb ells. Amb l'aire que feia ha costat molt fer la mitja, o sigui que la marató haguéssim patit molt per acabar-la I SEMPRE s'ha de prioritzar la seguretat abans de tot.

La marató d'Empúries és una marató familiar , avui hi havia 196 inscrits. Es cel.lebra a la població de l'Escala a Girona. La sortida és fa desde les ruïnes d'Empúries, a 1km del poble. Jo he anat caminant des de l'hotel. És fa una sortida diferentJ doncs uns nois vestits de romans acompanyen als corredors per dins de les ruïnes fins a la sortida. 


La marató és de 2 voltes al mateix circuit de 21 kms , i també hi ha una cursa de 21 kms i una de 10. Això fa que la primera mitja es pugui anar més acompanyat , però a la segona els de la marató vagin més sols. Com són dos voltes he vist tot el recorregut , i no és un recorregut pla. Hi ha dos parts. La primera d'uns 10 kms per una carretera secundaria , i la segona d'uns altres 10 kms per dins de l'Escala amb moltes pujades i baixades. Una marató molt econòmica de només 30 euros sense cap canvi de preu i que es pot apuntar la gent el mateix dia i tot. Bastant a prop , doncs ara amb l'eix arreglat , és un moment anar fins a Girona. Una marató sense cues ni aglomeracions. No es per fer marca ni pensar gaire en el crono , però si una marató per quan ja n'has fet unes quantes , sumar-ni una altra i passar un bon cap de setmana. Potser els dos únics "inconvenients" que he vist , són que les dutxes són a dins del poble i no on es fa la Sortida i arribada , amb lo qual un s'ha de tornar a desplaçar fins al poble , i com els carrers estan tallats és fa més difícil d'anar-hi amb cotxe. Però com deia abans , caminant tampoc és molt. L'altre inconvenient és el tema climàtic. Normalment les probabilitats d'agafar calor o aire són elevades. Avui és probable que hi hagi hagut gent que hagi entrenat 2-3 mesos per fer-la i no l'hi hagi servit de res. Tot i això , una marató molt recomanable i que val la pena fer-la un cop.


Gràcies Sergi per compartir la teva experiència amb tots nosaltres!


RESULTATS MITJA MARATÓ D'EMPÚRIES

CURSA DE TORREFARRERA


També ens han representat diversos companys en aquesta nova edició de la cursa de Torrefarrera que cada any es troba més arrelada al calendari.


El Jordi Badia, el Lluís Cairol i el Gilbert Chacón han fet un gran paper. Lo Vikingo ha pujat al podi essent tercer de la seva categoria.


Felicitats a tots!


RESULTATS CURSA DE TORREFARRERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada