Translate

dilluns, 16 de març del 2015

CURSES CAP DE SETMANA 14-15 MARÇ 2015

                                                               
                                                                 MONTSERRAT SKYRACE

A cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, s’aixeca el massís de Montserrat, símbol de Catalunya. La serra dibuixa un contorn tan singular que desperta l’admiració d'aquells que gosen desafiar-la. Tots, sense excepció. ​​

Darrera la peculiaritat d'aquesta forma hi ha un còctel d'emocions i sensacions que ens fan sentir intensament vius. Tretze ermites i un Monestir parlen d'espiritualitat. El patrimoni cultural incalculable recorda les llegendes forjades i la infinitat de vies d'escalada mostren una altra manera d'entendre la muntanya. La compartim, però no ens calen arnesos ni cordes. Unes vambes ens basten per fer allò que més ens agrada: córrer.​​
Ha arribat el moment d'endinsar-se en la silueta rocallosa per viatjar a través d'ella fins al cor del massís, on s’amaga la vegetació i la fauna més salvatge. És el moment de lluitar contra el vertigen de la canal de Sant Jeroni per tocar el sostre de Montserrat. De Monistrol fins al cel més emblemàtic de Catalunya. No hi ha excuses ni sobren raons. El pròxim 15 de Març vine la Montserrat Skyrace.

​Una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país. El parèntesi tan sols ha durat un any perquè Klassmark ha decidit catapultar-la al lloc on li pertoca. És l’hora de reinventar-se.


Un viatge extraordinari pels corriols i secrets d'aquestes muntanyes. El destí ha volgut que se'ns presenti una altra oportunitat de formar part de la immensitat de casa nostra.

Monistrol de Montserrat és una vila, cap del municipi del mateix nom, de la comarca del Bages. Està situat a l'extrem sud de la comarca, al límit amb el Baix Llobregat, l'Anoia i el Vallès Occidental.
Es troba situat sota mateix de Montserrat i formant part de la muntanya. El Riu Llobregat travessa el municipi i el divideix en 2, de manera que el poblat original és a la riba dreta i els nous desenvolupaments urbanístics recents (Monistrol-Residencial, El Pla, La Batanera...) al marge esquerre. Venint del sud, Monistrol és el primer poble de la comarca del Bages, a 15 km. de la capital de comarca, Manresa.
Limita al nord amb Castellbell i el Vilar, a l'est amb Vacarisses, a l'oest amb Marganell i El Bruc i al sud amb Esparreguera i Collbató.

Participació groga a Montserrat aquest cap de setmana. Com veieu en uns perfils durillos, però que van servir per a tó les cames i la forma física dels nostres corredors.
Enhorabona a tots els que hi vàreu anar. Molt bona feina. Podriem donar ja el tret de sortida a les curses de muntanya que molts de vosaltres estaveu esperant, tindrem una primevera-estiu mogudets en aquest aspecte, no defalliu, i entreneu de valent per aquests nous reptes. 


Si voleu fotografies de l'event, contacteu amb la Olga Bergua, que va anar-hi, en aquesta ocassió a immortalitzar l'event.

Enllaç cursa: www.montserratskyrace.com

MARATÓ DE BARCELONA '15


Una vegada més, i no recordem el nombre, els nostres maratonians es van desplaçar fins a la capital del nostre país per tal de fer la Zurich Barcelona Marathon. Com no representació nombrosa que va omplir els carrers de Barcelona de groc, on van notar el calor de la gent que gairebé omplia els carrers i on van demostrar que estan molt bé de forma. Temps brutals, sensacions úniques i felicitat absoluta. Estem molt contents i orgullossos de tots i cadascun de vosaltres. Herois i heroïnes. Grans molt grans tots. Enhorabona companys.

Resultats: www.zurichmaratobarcelona.es

Si algú s'anima i vol deleitar-nos amb una crònica sobre la seva cursa, els hi ho agraïriem molt. Gràcies

Trobareu fotos a l'enllaç del facebook del Jordi Roy, entre d'altres. 


PIT I COLLONSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada