Translate

dilluns, 2 de febrer de 2015

CURSES CAP DE SETMANA 1 DE FEBRER 2015

  MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS 2015


Trremp runners a la Mitja de Granollers 2015

Un any més, una bona collada dels nostres van fer cap a la capital del Vallés Oriental, per fer la mitja per exel.lència, la MMGRANOL
LERS. L'ambient d'aquesta cursa no deixa indiferent a ningú, motiu pel qual, molts de nosaltres, repetim any darrera any, per gaudir d'aquesta cursa tant espectacular, on s'apleguen 12.000 corredors, un ambient de festa-esport únic, i també hi participen un bon nombre de campions del món de marató tant masculí com femení, entre d'altres.

Paper destacat dels nostres, uns que la fan amb uns objectius i d'altres que ja veuen aprop la Marató de Barcelona, i que fan servir aquesta mitja com a preparació.
Els que vàreu acabar tocadets, prompta recuperació i ànims. NO SURRENDER.

Classificacions  (el Xavi Llohan no surt però va fer un temps de 1:30'
Pàgina de la cursa

Enhorabona a tots. Molt bon paper companys.

     

 TRAIL ROCACORBA - CANET D'ADRI - GIRONA

Diuen que no hi ha cosa més fàcil que donar consells. El teu fisioterapeuta sempre et recorda que has de fer estiraments per prevenir lesions. Els que porten més quilòmetres a les cames et recalquen que mengis durant la cursa per evitar mals majors. I que beguis, que beguis abans de tenir set. Ta mare t’hi posa el seny. El que sempre va a l’última no entén com pots córrer amb aquestes vambes. Tots tenim l’amic que només pensa en devorar muntanyes. En canvi, altres t’intenten boicotejar un diumenge de Trail running per sortir dissabte a la nit. Però és curiós que entre tanta i tanta gent en aquest món, cap d'ells t’aconselli córrer el Trail Rocacorba.
Ara bé, també diuen que és difícil saber rebre consells. Potser per això, les 2 primeres edicions, més de un miler d'atletes van desafiar les nits gèlides de Rocacorba. Molts d'ells ignoraven els secrets que amaguen els boscos de Canet d'Adri. Les velles sàvies parlen d'una bèstia enorme els dies de lluna plena. Encara ets escèptic davant la gran ombra negre que vas veure aquella nit? Potser només seguies la llum del teu frontal, sense mirar enrere, sempre endavant... per desgràcia, altres no van tenir tanta sort. Ara, la bèstia podria ser entre nosaltres!
Ha arribat el moment de tornar a córrer a Rocacorba. Desafia el camí de la mort, o el de la glòria en cas de victòria. Només els més valents arribaran airosos el pavelló de Canet d'Adri. Lluita a cada passa i en cada sospir o rendeix-te davant la immensitat dels paratges de Rocacorba. Si és així, un consell, obre bée els ulls... la llegenda de l’home llop torna a cobrar vida (INFO WEB CURSA).


Nosaltres definirem aquesta cursa, tal i com ella ho ha descrit: "-Gran cap de setmana a Girona (Canet d'Adri). Una cursa que recordare sempre. Creuar la meta ha estat una barreja de sentiments brutals...el millor la satisfaccio fruit de l'esforç.-"
Encantats estem amb la Silvia Senyé. Sacrifici, lluita, constància, perseverància, i sempre amb una rialla a la cara, que trasmet felicitat i confiança en el que fa, i ens fa molt contents. Enhorabona campiona, l'has clavat.

 Classificacions

Salut, pit i collons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada