Translate

dijous, 13 de novembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 8-9 NOVEMBRE 2014

CURSA DELS BIBERONS- PINELL DE BRAI
La Cursa dels Biberons és una nova proposta que entra aquest any en el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Discorre en la seva totalitat pel terme municipal del Pinell de Brai, a la comarca de la Terra Alta.

Al llarg de la cursa es poden veure espais singulars de la Batalla de l'Ebre. De fet, el nom de la mateixa cursa és un record i homenatge als joves combatents que van estar presents en aquest conflicte bèl·lic, a les acaballes de la guerra Civil Espanyola. Era l'anomenada Lleva del Biberó. Una quintada de joves de tan sols 17 anys.

Surt del Pinell de Brai i aviat s'endinsa a la serra de Cavalls i tot seguit a la serra de Pàndols, per a acabar de nou al mateix municipi. És un recorregut circular que ofereix unes vistes inigualables. Un entorn fràgil i aspre a la vegada, amb algunes espècies florals endèmiques del clima mediterrani litoral.
En aquesta primera edició la prova no serà puntuable per al circuit, ja que l'entrada al calendari 2014 ha estat fora de les dates reglamentàries estipulades per l'organització. Tot i això, la cursa provablement serà homologada per a la temporada 2015.
És el primer cop que l'Associació Escarritxaülls organitza una competició d'aquestes característiques. Suplirem la nostra inexperiència amb ganes i il·lusió, tenint la vista posada en oferir la propera temporada una cursa a l'altura de la resta del circuit. Us animem doncs a participar, gaudir i conèixer.

Quin parell de lluitadores

La Joana Franch i la Silvia Senyé, van participar en aquesta cursa, van patir de valent, van suar la cansalada, van tenir moments en els que els cos va dir prou, i finalment, despres de molt patir, van ser finishers novament. Només queda que felicitar-vos, constància, lluita, sacrifici, amistat, són valors que us defineixen perfectament. No farem un resum de la cursa, sinó que us deixem l'enllaç de la Joana, d'aquest cap de setmana tant intens. Enhorabona noies. Admiració és el que sentim per vosaltres dos.

Enllaç del ,blog de la Joana val la pena llegir-ho, a part de ser una gran esportista, també es una gran escriptora.

BEHOBIA-SAN SEBASTIAN

També em tingut participació de casa nostra al País Basc, a la mítica Behobia, en la seva 50ena edició, que ja ho diu tot. En Lluis Urrea i l'Oriol Altisent, ja abonats a aquesta clàssica, i l'Anna Sancho, en la seva primera participació, van gaudir del calor i l'ambient que donen els bascos en aquesta cursa, la pell de gallina, segons en arriba, a cada quilòmetre d'aquesta impressionant mitja marató d'asfalt. Si teniu l'oportunitat, en la propera edició, no hi falteu, recomanable 100x100. Enhorabona als 3 participants. Sou la repera!