Translate

dimarts, 15 de juliol del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 12-13 JULIOL 2014

VERTICAL CABANERA 2014

Un any més, molts dels nostres es van desplaçar fins a la Vall Fosca, indret maquíssim i salvaltge del Pallars Jussà, per tal de disputar la Vertical Cabanera, una cursa que encara que sembli que no es dura, es demolidora, com molts de vosaltres sabreu i haureu patit a les vostres cames i al vostre cardio, amb la pujada al Montsant de Pallars.
Dins d'una jornada esportiva i festiva, on la organització, segons ens han dit va ser, novament exquisíta, els nostres van emprendre la jornada cap a Montsant, en un dia fresquet i clar, per gaudir plenament de les vistes que depare el nostre Pallars. Un cop més, felicitar a tots els nostres, per fer d'un dia dur, un dia per recordar, i per acabar i gaudir de la Vertical Cabanera. Enhorabona a tots.

Karina (per no fer-la i mantenir tercera posició a la Lliga CorrePallars) i Gilbert, menció especial per vosaltres dos, un es a dalt del podi, l'altra acabada d'arribar, si us plau, no baixeu, volem el color groc, a dalt de tot quan finalitzi la CorrePallars. Chapeau.
La resta que vàreu anar, no penseu que es molt important el podi, a l'abast d'alguns, important es vèncer a un mateix cada dia, i a cada cursa. Aquest valor es intocable. Felicitats.








CELESTRAIL -ANDORRA- 2014

El cor d'un país

Una magnífica volta de 50 milles, exigent i salvatge (com totes les nostres curses), però s'hi
troben alguns trams deliciosament ondulats per tal de recuperar després de tres grans colls a
més de 2.500m d'altitud.

 - 83 km amb 5.000 m de desnivell positiu i 5.000 m de desnivell negatiu (*)
 - Sortida del centre del poble d'Ordino el divendres a mitja nit per arribar al centre del poble
d'Ordino 
 - El més espectacular: la carena del Clot del Cavall, sota la lluna plena, amb paisatges
magnífics 
 - El més tècnic: pujada al Clot del Cavall 
 - Molts trams on es pot córrer 
 - Pendent més forta: 34% (340 m de desnivell en 1 km) últim tram per arribar al Coll
d'Arenes 
 - Pujada més llarga: 6,5 km (1.185 m de desnivell, o sigui 18% de pendent) de Llorts al Clot
del Cavall 
 - Altitud mitjana: 1.800 m 
 - Pals autoritzats 
 - 7 avituallaments 


I quan llegueixes això, penses, qui serà dels nostres animalots qui la farà??? Pots fer tria entre els nostres, però només una desena estan de moment tocats per la vareta màgica de les Ultres. Un d'ells, abonat a les cròniques d'aquesta distància últimament es el Carlos Senye, qui cursa darrera cursa, demostra que ell i la muntanya son un. A pesar que per ell el resultat no va ser el que volia, i acabar-la el va satisfer, a nosaltres, per a nosaltres el resultat es el que desitjavem i tornar-lo a veure fer finisher es el que ens enorgulleix. Ens vas tornar a emocionar. Crack. Enhorabona Carlos, a Emmona et vas sortir, a la Celestrail, vas tocar el cel, on arribaras jabalí? Gran el nostre Carlos, molt gran.





Salut, pit i collons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada