Translate

dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014, AUCA I CONTE .... Felicitats!!!

AUCA DELS TREMP RUNNERS

Aquesta AUCA recull unes pinzellades de la  nostra curta vida com a  grup de corredors. 

Segurament es podrien incloure mols més  rodolins per que som un grup molt nombrós i fem moltes activitats i molt variades. 

La principal finalitat de tot plegat no és altra que la de recordar, encara que sigui de forma lúdica, d'on venim per així poder entendre més be qui som, que fem i cap on anem. Només una mica d'història...

Per tot plegat: aquí va aquest video...


I aquesta AUCA...

Auca dels Tremp Runners



CONTE DELS TREMP RUNNERS

Hi havia una vegada, en un poble petit de muntanya, ubicat al costat d’un pantà, on a l’estiu fa molta calor, i a l’hivern un fred que pela, tot just entrant als pirineus catalans, un nen petit que anomenaven “el xic de la plaça”.

Aquest nen, tenia una peculiaritat que el feia especial, diferent a la resta de nois i noies de la seva edat, sempre anava corrent a tot arreu, a l’escola, a comprar, a jugar des de que s’aixecava fins que se n’anava a dormir. Tenia tanta vitalitat, que de seguida és va adonar que lo seu era l’esport.

Aquest nen, es va anar fent gran, i anava compaginant estudis i esports. De seguida va destacar en el món de l’esport. Feia curses de 10, de 5, mitges maratons, alguna que altra triatló, i fins i tot curses de muntanya. La seva meta era fer una marató, era la seva distància predilecta, les mirava per la televisió i s'emocionava pensant que algún dia en faria alguna. I com no, la va fer, i a més, amb molt bona nota, i des d’aleshores no ha parat de sumar quilòmetres i quilòmetres a les seves cames.

Aquest noi, com molts de la seva edat, somiava molt, però ell tenia somnis diferents, somnis esportius. Somiava en participar en curses importants arreu del  planeta, era un maratonià de sang.
Un dia va somiar que la gent del seu poble, aquells que els hi agradava l’esport, i en concret el córrer, ho féssin tots amb una mateixa samarreta, lluïnt el nom de Tremp estampat al pit, i que aquests fóssin l’enveja del circuit.
I de vegades, els somnis és compleixen, i el seu no va ser menys. I ara es el de molts.




Enguany fa 3 anys que un somni es va fer realitat. El somni d’un, que ara compartim tots. No va ser fàcil tirar endavant una iniciativa com la que va tenir el Sergi Farré, ALMA MATER dels Tremp Runners. Va costar d’engegar-la, però amb la seva empenta i la il.lusió i les ganes que hi em posat cadascun dels membres que formem aquesta família durant aquest temps, han fet, fan i faran que la família creixi, i que tots continuem gaudint de l’esport i de que portem el nom de Tremp per totes carreteres, pobles, ciutats, pistes i muntanyes del planeta.

Gràcies Sergi, per somiar, gràcies nens i nenes, nois i noies, joves i grans per formar part de la gran família dels Tremp Runners. No pareu de somiar, no pareu de córrer, els somnis es fan realitat i els triomfs personals ens esperen cada cap de setmana.


No podiem triar un altre dia per a fer la presentació oficial de l'Auca i del conte dels Tremp Runners, es Sant Jordi, un dia molt especial per a tots els catalans, on nosaltres voliem contribuïr humilment. Comencem els actes del tercer aniversari de la familia, diumenge, ja ho sabeu, no hi falteu....

Salut, pit i collons!!! 






1 comentari:

  1. Moltes gràcies per aquesta menció que feu de mi en el conte.Els que em coneixeu bé , sabeu de lo important que desde ben petit ha sigut l'esport per a mi i lo que he gaudit practicant-lo. Els Tremp runners som igual de importants tots , i faci 25 anys o solsament un dia que correm , lo important es passar-ho bé i gaudir de l'esport i dels companys , i emportar-se satisfaccions tant grans com la que jo m'he endut avui amb aquest conte.Meu fet emocionar.
    Jo vaig tenir la sort de coneixer unes persones maravelloses que els agradava l'esport quan jo era petit i que van fer que m'agrades tant.Aquestes persones si que van ser els pioners en aixó del running i són ells els que es mereixen tots els reconeixements.
    Moltes gràcies Jose i Jordi (ara entenc els missatges d'ahir per que entres al blog).
    Molts anims a tots els Tremp runners en els propers reptes de cadascun i continueu gaudint de l'esport al màxim!!!

    SERGI

    ResponElimina