Translate

diumenge, 25 d’agost del 2013

CURSES CAP DE SETMANA


CURSA QUATRE ROCS HG SPORTS A FIGUEROLA 







Després de l'experiència de l'any passat, on va tenir gran acceptació, aquesta vegada l'organització ha anat a per totes, i ha treballat dur per brindar 2 curses increïbles. Hi havia dues modalitats, la llarga de 35 kms i 1800 m. de desnivell, i la curta de 18 kms i 800 m. de desnivell. 4rocs HG Sports, forma part del Correpallars 2013, Lliga Pallaresa de Curses de muntanya.
No ha faltat gairebé ningú, una ruta meravellosa, gran posada de llarg a la sortida i l'arribada, molts avituallaments sòlids, fotògrafs, música, bon speaker i regals. A estat a l'altura de les circumstàncies demandades per la gran quantitat de participants. Enhorabona a tots els Tremp runners que s'han acostat a Figuerola d'Orcau a gaudir d'aquesta prova, i que ha deixat el llistó molt alt. Carlos Senye ha ejercit com embajador de CORREPALLARS.

llarga

https://www.miinscripcion.es/quatrerocs2013/clasificaciones


curta

https://www.miinscripcion.es/quatrerocs2013c/clasificaciones







VOLTA-LA A CLAVEROL







Com cada any, aprofitant la festa major que es celebra a Claverol, el Miquel Seseras i David Carrasco han organitzat una cursa molt popular i elogiada per la majoria dels corredors que s'acosten a aquesta preciosa localitat,  i ja de pas, compartir esport i somriures. La cursa consta de 11,5 kms. de muntanya. Moltes de les vistes es pot gaudir del pantà de Sant Antoni.


1º Sergi Furio (CEPS) 01:02:00 h.
2º Xevi Edo (Diedre) 01:02:00 h.
3º Jordi Ros (Runners Pallars)
4º Robert Rocamora (Poblatans irreductibles)



                                          imatge Pallars digital




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada