Translate

dimarts, 7 de maig del 2013

CURSES CAP DE SETMANA

QUART I MITJA  MARATÓ DE TÀRREGA

Crònica del Gilbert :


gran dia avui a tarrega,ham fet`peta lespecial,la berta i lo xavi han komplit i jo no volia ser menys,al km 4 man arrivat akesta parella i fins al 7 ens ham estat divertint,despres ells jan tirat i jo mes endavant e agafat lo meu empalme partikular,al agafar lenpalme era lo 8 i e defensat la posicio fins al k 18 on e decitdit felsi la pell a tots i tottal kel de davant a kaigut,lo 7 i podium de 3 vetera,molt kontent ja ke pujar a un podium de mitja marato ere un gran repte ke no se enkara kom e pogut lograr,kontent i molt satisfet,la berta ademes de guanya lo kuart de marato a batit lo rekord i sanportat 200 leurillos,a topeeeeeeeeeee!!!!!!!!!


Crònica del Xavier:

Cursa dura, amb un recorregut mixte de camí de terra i asfalt, amb pujades i baixades, on ha estat difícil agafar un ritme, tot i així avui les cames estaven bé, arribant a meta el 12è de més de 500 arribats. No han faltat riures i alegries, que per a mi és l'essència d'aquest esport!!



MITJA MARATÓ


GILBERT CHACÓN 01:23:27 en el lloc 7 de 261 arribats


QUART DE MARATÓ


XAVIER TORRECILLAS 00:40:09 en el lloc 12 de 530 arribats














CURSA TRENKACAMES DE ROSELLÓ





Tercer i últim prova de la Trail Running Sèries de Lleida. amb aquesta prova, la més exigent d'totes, finalitza el circuit 2013.
El Trenka Cames de Rosselló és una prova atlètica dura, divertida i diferent a l'oferta general de proves de la zona. El seu recorregut, exigent però assequible alhora, fara les delícies dels corredors més forts i servirà de repte als més novells.
Aquest any, es presenta la novetat d'1 recorregut alternatiu de 7 km, ideal per iniciar-se al Trail Running.
El Segrià és un territori sense grans desnivells. El terreny pla és la tònica dominant al paisatge de la nostra comarca; però prop de la Població de Rosselló trobem 1 petita serra que s'aixeca escassament 360 metres. Sobre el nivell del mar i que, sobretot fa les delícies dels Aficionats a la btt, ja que és tracta d'1 pineda ple d'estrets senders que pugen i baixen per la seva vessant. Aquesta serra, plena de curts però pronunciats desnivells, también és un bon terreny per a corredors de muntanya.
A la vegada, Rosselló, una població ja de per si, força dinàmica a l'Organització d'esdeveniments esportius és posicionés al capdavant de l'oferta esportiva amb l'única cursa de muntanya de la zona.
14 kms i 400 m. desnivell.



XAVI VELASCO 01:37:09 en el lloc 66 de 133 arribats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada