Translate

dilluns, 8 d’octubre del 2012

ARCS


Què és el circuit ARCS?
Es tracta d'un circuit de  curses de muntanya, a  diferents  poblacions de la Catalunya Central . Les curses es realitzaran entre el novembre de 2012 i gener del 2013.
Si decidiu venir, què us trobareu?
Les  curses tenen unes característiques semblants; la peculiaritat de cada un dels pobles donarà unes característiques específiques a cada una de les curses.
Les hem volgut definir com a curses de muntanya de petit format. Les distàncies que us trobareu oscil·len entre 10km i 15km. No són distàncies llargues però heu de tenir en compte que com a cursa de muntanya us trobareu corriols, trams tècnics i desnivells (en alguna de les curses es superen el 500m de desnivell positiu i està previst que els més ràpids emprin al voltant d’1h15’ en fer el recorregut).
Per tant, per aquells que sempre heu volgut fer el salt de les curses populars de 10km a les curses muntanya, es tracta d’uns recorreguts ideals: teniu desnivells, dificultats i diversió assegurada sense haver d’afrontar el mínim dels vint-i-llargs quilòmetres que tenen la majoria de les curses de muntanya.


Com que hi ha gent que ens demanaveu curses de muntanya d´aquí a finals d´any ja que no us va gens l´alquitrà, el Marc Molano ens ha fet arribar aquestes.

Més informació al següent enllaç :  http://anbaso.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada