Translate

dilluns, 28 de novembre del 2011

Curses cap de setmana

Aquest fi de setmana hi ha hagut força Trempolins corrent per diversos llocs.Desde maratons fins a curses de muntanya.

MARATÓ DE VALÈNCIA

El Nacho Tomé i el Manel Sancho , han participat a la marató de València.Ben aviat ens passaran unes fotos i unes cròniques , de moment us deixem els seus magnifics resultats!

Nacho Tomé  ha fet 3h07'36" en el lloc 708 de 5.782 arribats

Manel Sancho ha fet 4h 13' 48" en el lloc 4.870 de 5.782 arribats

Video de l'arribada del Nacho

Video de l'arribada del Manel

MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

Els nostres companys el Sergi Farré i el Trempoli  però que corre amb els companys d'Artesa el Gerard Castells ,  van ser-hi presents.Una de les millors mitjes maratons de Catalunya tant per organització , com per recorregut i per nivell dels participants.

El Sergi Farré ha fet 1h18'38" en el lloc 43 de 2.023 arribats
El Gerard Castells ha fet 1h 29' 23" en el lloc 304 de 2.023 arribats

Video de l'arribada del Sergi

Video de l'arribada del Gerard

JEAIN BOUIN

Els nostres companys el Miquel Seseras , l'Oriol Altisent , el Jordi Boneta i l'Alex Siurò van participar a una de les proves més antigues i mítiques de Catalunya.Una cursa de 10 kms que es cel-lebra a Barcelona on hi participent desde les categories professionals fins als més petits.

El Miquel Seseras va fer un temps de 42'41" en el lloc 935 de 8.548 arribats
L'Oriol Altisent va fer un temps de 44'20" en el lloc 1.965 de 8.548 arribats
El Jordi Boneta va fer un temps de 48'26" en el lloc 3.799 de 8.548 arribats
l'Alex Siuró va fer un temps de 52'01" en el lloc 4.555 de 8.548 arribats
 Destacar també el debut de la June , la dona de l'Oriol que no portava chip i no sabem exacte la classificació però va estar sobre els 55 minuts

podeu veure tot de videos de les curses en el seguent enllaç

TRAIL ARBECA

El Marc Bernadó , va participar a la segona edició de la trail de 32 kms que es va cel-lebrar ahir a Arbeca.Una cursa de muntanya que poc a poc es vol anar consolidant a la provincia.Un desnivell positiu de 873 metres i un de negatiu de 850  amb el 70% de corriols es el que es van trobar ahir els participants a aquesta prova.A la espera que el Marc ens expliqui una mica com va anar , us deixem el seu resultat.