Translate

dilluns, 7 de novembre del 2011

Curses cap de setmana

CARRERA DE OTOÑO CIUDAD DE TRES CANTOS(MADRID)

El nostre company el Nacho Tomé , va participar en aquesta cursa de 10 kms.El nacho va aconseguir fer marca personal en els 10 kms i va fer un excel-lent temps de 38'03", quedan en el lloc 56 de 509 arribats.

VIDEO
CURSA SANT CRIST DE BALAGUER

Dissabte a la tarde , el Manel Sancho  va participar a la cursa de 10 kms del Sant Crist a Balaguer.El Manel , tot i no ser la cursa plana , va fer un molt bon temps de 46'36" arribant en el lloc 178 de 321 arribats.

El Manel ens explica com va anar:

"Dissabte 5 de novembre del 2011, començo el dia pensant en la cursa que tindré per la tarda a Balaguer, essent aquesta de les poques que s’organitzen a les nostres contrades en aquest horari. A mi personalment m’agrada més córrer al matí, després de dinar fa molta mandra aixecar-se del sofà per anar a córrer 10 Km, i més ara que les temperatures ja comencen a ser més baixes.

Tot i això després de dinar més d’hora de l’habitual i de fer una “bacaina” de vint minuts, em canvio, recullo la bossa i cap a la capital de la Noguera. Arribo a la vila de Balaguer sobre les 15:30 hores, amb temps suficient per a recollir pitrall, la bossa del corredor, fer un cafè i escalfar una estoneta abans de l’inici de la cursa.

Aquest any, degut a les darreres pluges i a la previsió de més aigua, l’Organització amb molt bon criteri va decidir a última hora que l’entrega del pitrall i l’inici de la cursa es fes al Poliesportiu Nou, en comptes de la passarel·la del riu com en edicions anteriors, la qual cosa va fer modificar lleugerament el recorregut.

L’ambient espectacular, uns 350 corredors amb famílies i amics, tots agermanats per a gaudir d’una tarda d’esport. L’inici de la cursa puntual, a les 16:30 hores, amb una temperatura força fresca i amb amenaça de pluja. Per davant un circuit de 10 km molt exigent amb dos desnivells trencacames.

Com és habitual, em plantejo la cursa com una festa i amb l’únic objectiu d’intentar millorar el temps de l’edició del 2010.

Durant els primers tres o quatre quilometres no em trobo massa bé, suposo que a conseqüència de l’horari de la cursa, al que no estic massa acostumat. Poc abans del primer desnivell , el primer i únic avituallament, i una pujada d’uns tres quilòmetres que et  fa despertar de la migdiada.

La cursa avança i després de vorejar la vila per la part més alta, iniciem el camí de baixada on s’observa a la llunyania el municipi de Balaguer, la qual cosa fa pujar els ànims. Però abans queda la pujada al Sant Crist, que tot i ser curta després d’haver fet vuit quilometres és fa força dura.

L’Organització aquest any va contractar un grup d’animació que amb els seus tambors van fer que la pujada al Sant Crist hagi estat si més no, més sorollosa.

La baixada s’agraeix, i l’últim quilòmetre una recta interminable per la via principal de Balaguer. Però com sempre uns metres abans de l’arribada, la meva dona i els meus petits que em donem la última empenta.

Al final objectiu complert,  milloro la marca de l’any passat amb un temps de 46’ 36’’, que tenint en compte les característiques de la cursa em satisfà plenament.

A l’arribada coca amb xocolata desfeta per a tothom, i una bona dutxa calenta al pavelló municipal, que em deixa com a nou, i em fa pensar que ha valgut la pena una vegada més aixecar-se del sofà."