Translate

dilluns, 27 de gener del 2014

LA MITJA DE GRANOLLERS, JA LA TENIM AQUÍ...




Aquest proper diumenge dia 2 de febrer, molts de nosaltres ens desplaçarem a la capital del Vallès Oriental, a Granollers, per participar en la mitja per excel.lència, la mitja de Granollers. Aquesta, juntament amb la Behobia-San Sebastian, son de les més multitudinàries del país. L'any passat per exemple, ens vam aplegar unes 12.000 persones, i aproximadament una vintena de Tremprunners.

Es una mitja maca, que va de Granollers a La Garriga i torna a Granollers, sortint de l'exterior del pavelló olímpic. L'inici de la cursa planeja pel carrer principal, on tothom es posa al seu lloc,i va pujant cap a La Garriga a desde del quilòmetre 2 fins l'10 (hi algún que altre lloc més planer on es pot recuperar, no us espanteu), on iniciem la baixada cap a Granollers, i on cada cop trobem més gent animant i es clar, un cop entrem a la ciutat son figues d'un altre paner! L'ambient és espectacular, la gent et porta volant fins a meta, es indescriptible. Els últims 3 quilòmetres son la pera.


Perfil de la mitja

Per la gent que ja l'heu feta, disfruteu-la, ja sabeu de que us parlem, cada any es diferent malgrat la participació anterior, els que no heu participat mai, disfruteu-la el doble, per ser la primera, i per que la recordareu tota la vida, és única, per molt que us expliquem, s'ha de viure. Si aneu el dia anterior a Granollers, a recollir el pitrall, disfruteu la ciutat, de la zona comercial, per on passa el tram final de la cursa es preciós, i per exemple, la plaça de la Porxada és encantadora, dediqueu una estona a gaudir de la ciutat, el dia abans es respira molt ambient running. No us deixarà indiferents.


                                                    La Porxada de Granollers
                                           
Un petit apunt històric: Amb més de vint anys d’història, la Mitja Marató Granollers - la Garriga - les Franqueses s’ha destacat com la més important de Catalunya i potser una de les més important d'Espanya, i la que més aprecien els 12.000 atletes que s’hi donen cita en un dels primers diumenges de febrer. I és que la Mitja reuneix molts factors que ho fan possible. D’una banda, la cursa combina a la perfecció l’atletisme d’elit que li dóna emoció esportiva amb l’atletisme popular, amb milers de corredors que fan el gruix final. Pel recorregut de la Mitja hi han passat reconeguts atletes de primera fila con Samuel Wanjiru, que va batre el rècord de la prova i el d’Espanya amb un temps de 00:59:26, l’any 2008; Haile Gebreselassie, Marta Domínguez, Estefano Baldini, Gianni Poli, Martin Fiz, Alberto Juzgado, Charlie Spinning, Castillejo... Aquest brillant palmarès en les primeres files ha estat un dels al·licients esportius més importants. Però rere d’aquests grans primers atletes mundials hi ha hagut una massa popular que ha aconseguit omplir la carretera entre Granollers i la Garriga i engrescar molts ciutadans que ja tenen assenyalat aquest diumenge al calendari per sortir al carrer a animar els milers de corredors que omplen tot el recorregut.

Més informació MitJa Granollers

SORT A TOTS ELS TREMPRUNNERS QUE LA FAREU, ENS TROBEM AL CENTRE DEL PAVELLÓ PER LA FOTO DE GRUP POC ABANS DEL TRET DE SORTIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada