Translate

dilluns, 13 de gener del 2014

Continuem treballant pels TrempRunners





Com ja sabreu, el blog i la pàgina facebook, canvia de mans. A partir d'ara, l'administració d'aquestes passa de la mà del Marc Bernado i de l'Alvaro, a les nostres, les del Jordi Badia i les del Jose Alba. No son ni més bones mans ni pitjors, simplement diferents, amb maneres diverses de veure i escriure les coses, però amb la mateixa finalitat, el col.lectiu.

Amb aquest post, es vol agraïr la tasca desinteresada, que setmana darrera setmana aquests companys han realitzat de la millor manera possible, que em consta, no ha estat fàcil, moltes hores de dedicació, buscant aquí i allà,  per tenir-ho tot apunt per tal de que pugueu (puguem) gaudir dels resultats de les curses i de la realització d'altres projectes en els que els Tremp Runners voliem o podiem prendre part.
Gràcies nois, per la dedicació i per les hores "perdudes" en mostrar-nos cada cap de setmana el que feiem tots els que formem part d'aquesta gran familia per arreu del món, deixant constància en aquest blog.

A partir d'ara continuarem en la mateixa linea, intentant que no es noti el canvi, i que pugueu gaudir del que fem tots durant l'any en cada cursa.

Una de les coses que volem recuperar entre d'altre es l'entrevista entre nosaltres, o sigui que en breu, tindreu el primer entrevistat. Gràcies per la confiança, salut i quilòmetres tremprunners. Ens veiem per la carretera o per la muntanya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada