Translate

divendres, 21 de febrer del 2014

TREMP RUNNERS INQUIETS PEL MÓN


Aquesta és una nova iniciativa que volem engegar desde avui mateix. No té res a veure amb les curses que fem per arreu cada cap de setmana, però si a que té molt a veure amb cadascun de nosaltres i amb l'esperit de superació i la nostra inquietut, com a esportistes i com a persones.
Es tractaria d'explicar-nos aventures i fites que ens marquem per superar-nos a nosaltres mateixos i que normalment les realitzem per arreu del planeta. NO ÉS UN POST DE CURSES, sinó d'experiències personals de caràcter humà, de caràcter personal, de caràcter benèfic... Ens expliquem...

Si algú de vosaltres va a fer el Camino de Santiago i vol explicar-nos la seva experiència humana i personal, en aquesta etiqueta del blog, que em anomenat, Tremprunners inquiets pel món, amb fotografies, documents i l'explicació pròpia de cadascú... endavant, això si, a peu, en bici o corrent però amb la samarra groga en algún moment.
Que algú va a fer un pic important d'allà on sigui o altres fites ( posarem uns exemples,  l'Ester Felip, que farà la Barcelona Màgic Line - benèfica -  o bé quan marxi amb altres companys seus a fer un viatge cap al Kirghistà amb l'objectiu d'assolir el cim del Pic Lenin de 7.134m, o com molts de vosaltres que voleu pujar a l'Aneto al juny, o com el Lluis Urrea, Patxi i companyia, que cada any marxen amb bici a fer unes mini-vacances...) o qualsevol de nosaltres que emprengui una aventura d'oci o de qualsevol mena per arreu del planeta, només cal que ens ho faci arribar o que contacti amb nosaltres per gestionar la manera de fer-ho i d'explicar-ho a tothom.

Gracies per avançat, esperem que us agradi la idea i que ben aviat tinguem l'experiència del primer o primera tremprunner inquiet/a!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada