Translate

diumenge, 16 de febrer del 2014

CURSES CAP DE SETMANA


La Karina va tornar a córrer dissabte 15 de febrer a la localitat de Monte Hermoso, provincia de l'Argentina, ciutat ubicada al sur del país, un lloc idíl.lic per córrer i per viure.

La cursa, anomenada Monte Corre 10 km Urbana, va aplegar, com diuen allà a La Largada (Sortida) mig miler d'atletes de gran nivell, entre les quals hi havia novament la Karina, que aprofita qualsevol moment de la seva estància al seu país per fer allò que tan li agrada. Com no, va fer un paper brutal, com veieu a la foto, podi novament, està on fire, va millorar 1 minut la seva marca personal, i va fer un temps de 44:11, demostrant que es troba en un estat òptim de forma. Felicitats Karina, fins aviat.



                                                        

El Centre Excursionista L’Areny, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, han organitzarat el la cursa de muntanya 4 TERMES.
Aquesta cursa de muntanya és la primera a la població de Mont-roig del Camp i es denomina 4 termes perquè el seu recorregut passarà pels termes municipals de Mont-roig del Camp, Pratdip, Colldejou i Vilanova d'Escornalbou.
La cursa donarà el tret de sortida al Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp 2014.
Aquesta ha comptat amb dos circuits i també la modalitat de caminada.



La cursa de Muntanya 4Termes a Mont-Roig del Camp 25kms 1.150mtrs desnivell Positiu 150 participants, on en Marc ha fet el 47è clasificat General amb 2hrs 36min.

La primera cursa de la temporada per al Marc, amb plutja, vent i fred, acompanyant-lo en aquesta aventura, en una cursa amb corriols molt tecnics mullats, que han fet més meritori el seu resultat, ja que reslliscava molt i això ho feia molt més complicat.

Enhorabona Marc. Salut i kames, has demostrat estar en un gran estat de forma per ser la primera de l'any!


També s'ha cel.lebrat la Mitja Marató de Barcelona, en la seva 24ena edicíó. En un recorregut que ha passat en gran part per que es farà el proper dia 16 de març a la Marató d'aquesta ciutat.


5 Tremp Runners han pres part en la sortida matinera d'aquesta mitja, en un dia mig ennuvolat, amb una temperatura de 12 graus. Resultats diversos i variats pels nostres participants. Cal destacar que en aquesta mitja marató han participat 16000 persones, i que en el dia d'avui s'han fet petar el record del mon femení en aquesta categoria. L'africana Florence Jebet Kiplagat, ha parat el crono en una hora 5 minuts. Per tant, a part de la satisfacció d'haver-la corregut, els que hi em pres part, la recordarem per aquest record mundial.





Els resultats de la cursa han estat:

- Xavier Ensenyat en 1:25:38
- Jordi Badia: 1:30:47
- Jose Alba: 1:31:22
- Jordi Roy:1:36:32
- Lluis Cairol: 1:41:41




Enhorabona a tots. Salut i kames i fins la propera. Em sembla que molts aneu a Balaguer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada