Translate

diumenge, 23 de febrer del 2014

CURSES CAP DE SETMANA


Dissabte 22 de febrer de 2014, a les 20:00 hores es va cel.lebrar, la Nit Trail Running de Montoliu, la primera prova del II circuit Trail Running Sèries Lleida. Aquesta cursa de trail, era d'un recorregut tècnicament molt assequible, ideal per iniciar-se al trail nocturn. Molts quilòmetres transiten per pistes en bon estat i els senders, en general, són molt assequibles i amb possibilitat de córrer. La part tècnica es reduia a unes poques baixades de curta distància, entre 15 i 30 metres amb molta inclinació i terreny una mica complicat on cal posar una mica més d'atenció. El poc desnivell de la prova feia que es pugués córrer gairebé íntegrament, sent una prova ràpida i divertida.

Cinc dels nostres corredors habituals a les trails, l'Oliver, en Diego i en Xolo, el Gaspar i el Josep van pendre part a la línea de sortida i on s'ho van passar genial.

Els resultats de la prova van ser:





  • Gaspar Ribera   1:09:03
  • Oliver Llesuy  1:14:46
  • Jose Luis Sorando  1:18:10
  • Diego Roldan Garcia  1:18:57
Enhorabona cracks. Fins la propera.

Avui dia 23 de febrer s'ha disputat a la capital de La Noguera, a Balaguer, els 10 km i la Mitja Marató. Aquest any amb una variació de circuit, molt més plana que altres anys i més divertida.


Com sempre, una bona colla de Tremprunners han fet cap a Balaguer per córrer pels seus carrers i afores de la ciutat, per completar els 21 km d'aquesta mitja.




Els resultats, com sempre, variats i sorprenents.

  • - Eugeni Navarro1:24:46
  • - Xavier Llohan 1:28:41
  • - Albert Felip  1:28:41
  • - Vicenç          1:28:41
  • - Marc Monsó 1:31:37
  • - Moises Isus -1:33:50
  • - Manel Sancho 1:41:23
  • - Lluis Cairol 1:40:57
  • - Albert Parisi 1:45:08
  • - Yennis Estevez 1:49:00
Una mà de fotos...












Enhorabona Manel per la tornada a l'asfalt i pel resultat, no es fàcil tornar a fer una mitja després de tants dies sense competir, se't trobava a faltar... i per suposat, enhorabona a tots pel resultat. Cracks...

                                                                                                                                                                                                      

En un cap de setmana tant mogut en les curses, i per que no podem parar, 3 herois han fet la marató de Sevilla. Si, 3 herois, que s'han desplaçat de la capital del Pallars i de Madrid, per tal de córrer els 42.195 metres per la capital andalusa. L'Antonio Sanchez i el Nacho Tomé (Madrid) i el Sergi Farré han fet com si no, una cursa espectacular i un temps brutal, portant la samarra groga fins a la meta d'aquesta mítica i històrica cursa. Enhorabona cracks. Quines llebres esteu fetes. Esperem que ells mateixos expliquin la seva experiència en aquesta mítica prova!!!!!




Nacho Tome: sub 3H
Antonio Sanchez: 3:13:22
Sergi Farré: 3:45:09

La Laia Pociello va participar en la duatló ciutat d'Igualada, dins el campionat internacional de la copa catalana de duatlons de muntanya, on va participar en la modalitat d'iniciació, en distancies de 2.5 corrent, 8 en bici i 2 més de running, on va clavar 1 hora per fer-ho. Molt bé Laia, molt bona progressió, aviat et veurem fent una de 10 en asfalt, al temps...





I per acabar, una debutant a la Mitja Marató, fent-ho a lo gran, a la ciutat on va néixer i creixer, a la Comunitat Valenciana, a Xàtiva, la Lídia Fernandez, que va fer un carreron, quedant la 74 de gairebé 200 corredores, el seu temps va ser d'1 hora i 55 minuts. Enhorabona Lidia. Carrerón. Ara a pensar en la propera! Amunt...




Enhorabona a tots els que heu tornat a lluir la samarreta de casa nostra per arreu. Salut, pit i collons...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada