Translate

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Curses cap de setmana

CURSA LLUIS COMPANYS(BCN)

Dissabte es va cel-lebrar a Barcelona la cursa de 7 kms Lluis Companys.Els nostres companys , l' Oriol Altisent , i el Jordi Boneta , van ser-hi presents.Una de les pecul-liaritats d'aquesta cursa , es que s'entra dos vegades dins de l'estadi olìmpic.Per als populars , poder correr dins de l'estadi es tot un luxe.La cursa no es res plana doncs s'ha de pujar i baixar dos cops per la montanya de Montjuic.

L'Oriol , va fer un temps de 31'01" i va arribar en el lloc 113 de 410 arribats
El Jordi , va fer un temps de 35'.

TRAIL MONT-ROIG

Diumenge es va disputar la segona edició de la Trail Mont-roig.Cursa de muntanya de 21 kms i 1000 metres de desnivell positiu , que sortia desde el pantà de Sant Llorenç de Montgai , i que va recorrer tota la carena de la serra del Mont-Roig a la Noguera.La cursa estava inclosa dins del circuita català de curses de muntanya de la FEEC.Diversos companys de Tremp hi van ser-hi.

El Dani Terrisse , que va quedar 4rt classificat de 85 arribats amb un temps de 2h03'56"
L'Alvaro Daza , que va quedar el 57 de 85 arribats , amb un temps de 2h57'27"
El Mario Molas , que va quedar el 58 de 85 arribats amb un temps de 2h58'09"
El Javi Rojas , que va quedar el 71 de 85 arribats amb un temps de 3h19'23"

L'Albert cabrera que feia la de 21 kms i l'edu Gasquez que feia la cursa de 14 kms també hi eren presents.Degut a uns problemes físics , no van poder acabar la cursa.Els hi desitjem una ràpida recuperació!

MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT

Diumenge al matí es va cel-lebrar la 28a edició de la mitja marató de Sant cugat.El Jordi Badia i l'Albert Parisi i van ser presents.La mitja de Sant cugat , es una mitja on costa agafar el ritme degut a les nombroses pujades i baixades que hi han al llarg del recorregut.La calor d'aquestos dies , tampoc va ajudar gaire als corredors.Tot i així , més de 1300 participants van conseguir acabar la cursa.

El jordi Badia , va entrar al lloc 216 amb un temps de 1h 34' 17"
L'Albert Parisi , tot i les rampes que va patir degut a la calor , va aconseguir acabar la cursa amb un temps de 1h58'29" en el lloc 1059.

10 KMS CARRERA HIPERCOR ALCALA DE HENARES(MADRID)

El nacho , amb dos companys seus , va participar ahir a la cursa de 10 kms que es cel-lebrava a Alcalà de Henares a Madrid.Una cursa patrocinada per Hipercor.La cursa era gratuita ,  degut a això no hi havia el típic chip per controlar el temps.Nomès als 200 primers els hi feien classificació.El Nacho va ser un d'ells amb un magnífic temps de 39'10", baixant així de la barrera dels 40' en 10 kms.

Moltes felicitats a tots , i una ràpida recuperació als companys que ahir van patir problemes físics.