Translate

dimarts, 11 d’octubre del 2016

CURSES CAP DE SETMANA DEL 8 I 9 D'ACTUBRE DE 2016

CURSA DEL TORRÓ D'AGRAMUNT 




La Cursa del Torró ha arribat aquest any a la seva 27a edició.  Per aquest motiu l’organització de la cursa va preparar dos recorreguts diferents, un de 10 km i un altre de 5 km pensats per ampliar l’oferta de corredors. A més, també es va fer un circuit de curses infantils per als més petits. Com cada any la cita esportiva va tenir lloc durant el cap de setmana que Agramunt acull la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra, una cita esportiva que aposta per la pràctica esportiva i la difusió dels productes locals.
Els primers quilòmetres del recorregut llarg dissenyat per aquesta nova edició van transcorre pel nucli urbà d’Agramunt, fins a sortir de la població, i després va continuar per camins passant per Puigverd d’Agramunt i Les Puelles, per acabar altre cop a Agramunt. 
Per la seva part la cursa de 5 km va compartir el primer tram amb la de 10 km. El punt de sortida i arribada va ser el mateix per ambdós recorreguts, la zona del Passeig Josep Brufau.
Aquest any a més la Cursa del Torró va comptar amb un vessant solidari i és que la 27a Cursa del Torró ha col·laborat amb el projecte Stargardt Go! El projecte Stargardt Go! està destinat a la recaptació de fons per a la recerca en malalties degeneratives de retina de caràcter hereditari que debuten en la infància. Per aquest motiu, i per poder recollir fons per la investigació d’aquestes malalties, la Cursa del Torró destinarà 1 € de cada participant en aquest projecte. A més, l’organització va habilitar un dorsal 0 on tothom que podia realitzar una donació per al projecte.
En aquesta edició de la cursa vam tenir dos integrants de TREMP RUNNERS que ens van fer quedar molt bé, la Fanny Serra que va pujar al podi essent tercera de la seva categoria, i l'incombustible Mingo Sancho a qui ja teniem ganes de tornar a veure suant la nostra samarreta.

Gràcies per representar-nos !!!!!

RESULTATS CURSA DEL TORRÓ D'AGRAMUNT



TRAIL DE GERB



El poble de Gerb va organitzar la seva primera cursa de muntanya GERBTRAIL que va tenir lloc el diumenge 9 d'octubre del 2016 amb 2 recorreguts per triar:

• Cursa llarga: 23 km i +850 metres de desnivell, per corredors/es amb experiència.
• Cursa curta: 10 km i +450 metres de desnivell, pels corredors/es més novells o pels caminadors.

Diversos paratges per gaudir: pistes, corriols de terra i pedregosos, boscos d’alzina i pi, camps de conreu, carenes i barrancs.

La cursa llarga del GERBTRAIL és una prova puntuable per la Lliga de la Noguera de curses de muntanya.

La Isabel Ubach va gaudir d'aquesta cursa suant i lluint la nostra samarreta






Moltes gràcies per representar-nos!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada