Translate

dimecres, 12 d’octubre del 2016

CURSA DE L'AEROPORT D'ALGUAIRE




L'aeroport d'Alguaire s'ha convertit aquest dimecres 12 d'octubre en una improvisada pista d'atletisme, ja que en el seu perímetre s'ha disputat la IV Cursa Aeroport d'Alguaire, puntuable per a la Lliga Ponent. La novetat d'enguany, que ha suposat tot un al.licient, és que hi ha hagut un premi de 150 euros per a l'atleta que ha superat el rècord de la prova de 10 km.

La cursa s'ha disputat sobre un recorregut totalment d'asfalt i al llarg de la jornada, concebuda com una gran festa atlètica, també s'han inclós proves infantils. La sortida ha tingut lloc a les 10 hores des del pàrquing de l'aeroport.
La prova l'organitza l'Ajuntament d'Alguaire, l'aeroport i l'Associació Esportiva Ekke, sobre una idea original de l'atleta local Angelina Miró.

Quatre TREMP RUNNERS ens han represntat avui; la Sònia Parra, el Sergi Farré que ha pujat al podi en segona posició de la classificació general, en Manel Sancho i el Lluis Cairol que tot i estar inscrit a darrera hora no ha pogut participar per un inesperada lesió de la que esperem es pugui recuperar ben aviat.







MOLTES GRÀCIES PER REPRESENTAR-NOS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada