Translate

dijous, 11 de setembre del 2014

CURSES PONT DE LA DIADA 11-14 SETEMBRE

PERSEGUINT LA PERDIU

El passat 13 de setembre el nostre company Joan Torrecillas es va desplaçar fins a Vilanova de Meià, per tal de participar a la tercera cursa de muntanya Perseguint la perdiu, una cursa de 10 km, amb 450 de desnivell. Enhorabona Joan. Una altra més al sac. Suposem que vas enxampar la perdiu.

ONCOCURSA TREMP 13 SETEMBRE

Més de 300 persones, entre corredors, ciclistes i caminants, van participar a Tremp en la segona edició de l'OncoCursa, una carrera solidària organitzada per la delegació al Pallars de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Lleida. L'objectiu d'organitzadors i participants, que van pagar set euros per inscripció, va ser recaptar fons per a l'adquisició d'una màquina de cribratge del càncer de còlon (valorada en 30.000 euros) que s'instal·larà a l'Hospital Comarcal del Pallars. A l'acabar la carrera hi va haver berenar popular i el grup local Country Tremp va celebrar una sessió de ball country. Els organitzadors calculen que dissabte es van recaptar més de 2.000 euros. La cursa va comptar amb la implicació de les institucions comarcals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, així com de la Diputació de Lleida i ajuntaments. La delegació de l'associació al Pallars, la primera d'aquestes característiques a la zona, va nàixer fa ja més de tres anys, i seguiran...

Enhorabona familia, bona cursa, bon ambient, bon rotllo, bona causa. Felicitats als participants i als que van pujar al podi. L'any vinent més. Salut, molta salut...

CURSA DIADA - TERMENS 10 KM - 11 SETEMBRE

La 28a edició de la Cursa de la Diada de Térmens ha estat un èxit a tots els nivells, amb 350 atletes prenent els carrers, una excel•lent organització a càrrec de Feetback Running i de l’Ajuntament i una magnífica climatologia, fet que ha propiciat un molt bon ambient. La tercera cita de la Lliga Ponent després de l’aturada de les vacances s’ha disputat sobre una distància única de 10 kilòmetres. La prova de Térmens, tota una ’veterana’ amb 28 anys d’història, ha avançat 30 minuts l’hora de les sortides respecte a l’horari habitual per facilitar als atletes participants la presència a la "V" organitzada per l’ANC i Òmnium per la tarda. Pel que fa a les classificacions, en l’apartat masculí el vencedor ha estat Roger Sans, de la Joventut Atlètica d’Arbeca, que amb un temps de 33.37 no ha donat opció al vigent campió de la Lliga Ponent, Alexandre Tàssies, del CE Linyola, que ha estat segon, ni tampoc a tot un clàssic com és Àngel Vidal, del CE Querol, tercer amb 35.51. En dones, la més ràpida ha estat Mireia Sosa, del Feetback Térmens, que ha donat una alegria a la parròquia local amb un triomf indiscutible gràcies a un crono de 39.25, molt superior al de les seves màximes rivals, que han estat una altra habitual dels podis, Núria Ribalta (AA Xafatolls), segona amb 40.22, i l’actual campiona femenina de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (La Guineu), tercera amb 40.56. També s’ha celebrat la 12a Caminada Nòrdic Walking, amb opció entre un recorregut de 5 i un altre de 10 kilòmetres, i Curses Infantils, que han tingut com a guanyadors Roger Estradé (JA Arbeca) i Núria Tilló (JA Arbeca), en els 2.400 metres, i Adrià Cambero (AA Xafatolls) i Júlia Díaz (AA Xafatolls), en els 800 metres. Hi ha hagut punts d’avituallament en els kilòmetres 3 i 7 aproximadament, així com serveis de dutxa i piscina gratuïta per als atletes. El cronometratge d’arribada a les curses competitives s’ha fet mitjançant xip groc de l’empresa Iter5. Tots els participants ha rebut l’esmorzar, i aquells atletes que han acabat la cursa de 10 km han rebut un obsequi de la cursa -marca Tuga Active Wear- per recompensar el seu esforç com a finisher. Un euro de cada inscripció de la Cursa s’ha destinat a la lluita contra malalties infantils. Les properes curses de la Lliga Ponent es disputaran el 21 de setembre i seran la Cursa de la Vaca de Vallfogona i la Cursa Donem Sang de Bellpuig. (Informació de la web de la cursa)

Comencem el pont de la Diada Nacional de Catalunya, fent el que més ens agrada. Amb un representant a Termens, a fer la tradicional cursa de 10 km per aquesta localitat. En Moises Isus, que no para ni per la Diada, com sempre ha fet un gran paper, demostrant que ni l'estiu, ni la calor el para!!.

Anirem actualitzant curses, a mesura que es vagin cel.lebrant. Felicitats Moises. Feliç diada a tothom.