Translate

divendres, 5 de setembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 30 -31 AGOST 2014

CURSA 10 KM LA CORDERA ALBESA



Un habitual a les curses del cap de setmana, en Lluis Cairol, una cursa de 10 km, al pla de Lleida. En Lluis, com sempre, en bona forma. Una manera diferent de pair la Marató de les 4 Rocs del seu poble Figuerola d'Orcau. Enhorabona nen. Estas en molt bona forma. Salut i canya a la propera.




CURSA 15 POBLES VAL D'ARAN


El passat cap de setmana, una aranesa, un pallares i una cubana afincada a la nostra terra, van prendre sortida a l'espectacular cursa/caminada dels 15 pobles cel.lebrada a la Val d'Aran.

Una mitja marató de muntanya amb l'objectiu de recuperar els antics camins i vies de comunicació dels pobles pirinecs.
La Corsa e Caminada des 15 Pobles cel.lebrava aquest any la seva setzena edicií amb una limitació de 5oo participnat, i aquesta s'ha consolidat com una activitat esportiva que desde els seus origens es va marcar, com hem dit, la recuperació dels camins esmentats.

La Sònia Parra, el Manel Sancho i la Yennis Estevez, van lluir els colors grocs per terres occitanes i van fer, com no un paper excepcional. Córrer per un país tant espectacular no té preu.
Enhorabona noies pel vostre paper i per la vostra perseverància, i a tu Manel, de ben segur que et servirà com a entrenament per aquest proper objectiu de la Marató de Donosti que ja s'acosta, molta sort a San Sebastià. Enhorabona als 3.




ULTRA TRAIL DO MONTBLANC



La veritat es que no sabem per on començar a explicar el que aquest parell van fer al Montblanc, potser per ells no es un gran resultat, ens consta que volien fer-ho en menys del que van fer, potser per altres es la repera, per nosaltres es simplement Brutal. Fer la Ultra per exelència en el temps que la van fer, acabar-la com la van acabar, i fer-la junts tota la estona, diu molt d'aquell parell de monstres. Enhorabona Oriol Diaz i David Riba, per nosaltres sou vencedors d'una cursa durissima, no a l'abast de tothom. 43 hores i poc, per completar els 168 kkm amb un desnivell positiu de quasi 10000, i la vostra arribada a Chamonix, ens van emocionar a tots nosaltres. Enhorabona per la gesta, sou molt grans.

Esperem la crònica habitual del David al seu blog, amb el seu permís i quan la tingui feta i paida la compartirem amb vosaltres.



 SALUT, PIT I COLLONS, I BONA FESTA MAJOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada