Translate

dilluns, 30 de juliol del 2012

CURSES CAP DE SETMANA

15 KMS DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

El Manel , va participar dissabte a la cursa de L'Espluga de Francolí.Una cursa de 15 kms on els primers 7 són en pujada i els altres 8 en baixada.Aquesta cursa s'acostuma a fer bastant dura per que es corre per la tarde amb força calor.

Manel Sancho  un temps de 1h13'29" en el lloc 391 de 778 arribats

més informació i classificacions a :

VERTICAL CABANERA

La tercera cursa del correpallars , va comptar amb moltíssims Tremp runners que van fer el recorregut que anava desde  Capdella fins a dalt del Montsent del Pallars.Hi havia 3 modalitats.La cursa curta per a la gent jove , la caminada de 3 kms i 730 metres de desnivell  i la cursa d'una mica més de 5 kms amb quasi 1.500 metres de desnivell.

CURSA DE SANT ROMÀ

Poca informacio tenim sobre aquesta cursa.El que sabem es que el Xavi Torrecillas , el Jordi Subarroca i el Josep Miró hi van ser presents.El Recorregut era de 10 kms i es passava per els estanys de Basturs , s'atravessava un riu , etc.
una mica d'explicació del Xavi:

Vam ser un total d'unes 50 persones, gent de totes les edats. Hi havia 2 circuits, un de 5km per als caminadors i un altre de 10,1km pels corredors.Tant la sortida com arribada era al principi del poble de Sant Romà. Vam començar amb bon ambient, Antentí gran i xic, Jordi Subarroca, un noi de Sant Romà i jo encapçalant un grupet i anant corrent per una pista amb molta pedra i que enfilava amunt. Sobre el km tres vam tindre que creuar un riu que baixava crescut, vam vorejar la ribera d'aquest durant uns 2 quilòmetres, fins trobar una pista que pujava als estanys de Baturs (km 6), allí anàvem tots 4, Jordi S., Antentí, el noia de Sant Romà i jo. Els últims quilòmetres vaig decidir tirar una mica, per tal d'exprimir-me amb una bona pujada fins al Poble de Sant Romà. 49 minuts va ser el meu temps. després, al cap de 10 segons més o menys va apareixer el segon, i més tard l'Antentí i el Jordi.

TRIATLON SERIES ANDORRA

El Nacho Tomé , va ser-hi  per a participar en aquesta primera edició de la triatló d'Andorra.Una Triatló que es cel-lebrava a l'estany d'Engolasters i que tenia unes distancies de 1.500 metres nadant , 37 kms en bici i 10 kms a peu.

El Nacho va fer un temps de 2h36'42" en el lloc 144 de 423 arribats
Els seus parcials van ser de 26'11 nadant , 1h15'22 en bici i de 43'33 a peu.

Comença a ser difícil de no descuidar-nos a ningú al buscar a les classificacions degut a la gran cantitat de gent que aneu a les curses.Si ens hem descuidat a algú us demanem disculpes.