Translate

dilluns, 1 de desembre del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 29-30 NOVEMBRE

MARATÓ I 10 KM DONOSTI

La previa a les curses

Ahir diumenge, passat per aigua, amb el temporal que hi havia arreu, en Manel Sancho i la Sònia Parra, es trobaven a Donosti per tal de participar a la Marató de Sant Sebastià i als 10 km respectivament. La Sònia, que està demostrant cursa darrera cursa, que es troba en un estat de forma òptim, va deixar el crono en 50 minuts, que amb el temps que feia, i el vent no està gens malament, i ja veu a tocar baixar d'aquesta marca en la propera cursa de 10.

En Manel, que s'ha ensacat una altra marató al seu currículum, va afrontar la cursa amb el respecte que sempre dóna una Marató, amb el convenciment de fer-la i acabar-la i amb el neguit de si l'aigua i el vent li deixaria fer una bona carrera. Al km 28 portava 2 hores 25 minuts, i allà va començar a ploure, i el vent a la zona de la "Concha" bufava de valent, finalment, després de patir molt a la part final de la cursa, i quasi amb 4 hores a les cames, va creuar la meta, emocionat i acompanyat de la Sònia.

Al pas pel 28!

Enhorabona als dos, sou uns valents. Manel, esperem la teva crònica aviat, així com una prompta recuperació per afrontar nous reptes. Cracks.


                                                   TRAIL DELS CINGLES DE VILA-PLANA

A Cingles, es van cel.lebrar ahir les trails de 32 i 18 km, una amb 2350 metres de desnivell positiu i l'altra amb 1000 metres. La primera per a corredors experimentats, tant físicament com tècnicament, l'altra de nivell mig-alt, on la tècnica es molt important.


Finisher novament. Felicitats Toni

La peculiaritat d'ambdues curses, era el mal temps, dissabte i divendres va ploure moltíssim, deixant el terreny apte per senglars i altres bestioles, com el Carlos i el Toni, que van sucar-se d'aigua i fang de valent, per acabar finalment creuant la meta en cada una de les versions del trail. Enhorabona Jabalins, afrontar curses d'aquest tipus i d'aquesta manera fa encara més èpica la vostra participació. Felicitats als dos cuñaos!!!


                                                A meta sempre s'arriba feliç. Felicitats Carlos

MMTARRAGONA

Quin parell de bèsties

També a Tarragona, els nostres habituals corredors d'asfalt van fer cap per tal de fer la Mitja Marató, o podriem també anomenar-la duatló, perquè el Sergi Farré i el Jordi Badia, van fer el circuit amb aigua, i més aigua, de principi a fi, amb l'afegit del vent. Els dos van acabar amb bones marques i contents, sobretot el Jordi, que ahir va fer la seva MM número 60!!! Quasi res? Les 100 proper repte... L'altre crack, en Sergi, que ja té més que superada la seva lesió, ni es despentina!. Enhorabona als dos!!!

Felicitats Jordi, 60 Mitges en són moltes!!!!!!


Salut, pit i collons!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada