Translate

dimecres, 23 de juliol del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 19-20 JULIOL 2014


VALLS D'ÀNEU 2014


UTVA, Ultra Trail amb 92,3 km del terreny més tècnic i alpí i 7344 m de desnivell positiu, per aquells amants de la muntanya més alpina, amb només 7 km de pista forestal.  Hi haurà un Km Vertical cronometrat amb el seu premi corresponent sempre que s'acabi la cursa

CRVA, Cursa de Resistència, amb 44 km per camins tradicionals plens d'encants naturals i magnífiques vistes, 2550 m de desnivell positiu. Aquesta edició forma part de la 1a. Lliga Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.

MPVA, Una marxa tant per als excursionistes habituals com per als ocasionals amb un recorregut de 20Km. i un desnivells de 500m



Un cop més, groc per les muntanyes, a més amb molt bon paper tal i com podeu comprovar a les classificacions. Enhorabona a tots. Als animals de la de 92 km de heavy metal. Als bèsties de la de 44 km de Rock n' Roll, i als habituals lluitadors de les de 20 km de Hard Core. A tots i cadascun de vosaltres, continuem emocionant-nos cada cap de setmana. Moltíssimes felicitats.

Ens han fet arribar alguns dels nostres, la duressa de cadascuna de les curses, on no van faltar les "pajares", ni tampoc les caigudes, però com sempre i per no canviar el guió del que es portar la samarreta de Tremprunners, suada, patida, lluitada i vençuda. Valorem el vostre esforç, però sobretot, el vostre companyerisme. Salut companys.

Classificacions de la web de la cursa:

WEB de la cursa
Classificacions


Salut, pit i collons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada