Translate

dilluns, 12 de maig del 2014

CURSES CAP DE SETMANA 10-11 DE MAIG 2014


Aquest cap de setmana estavem de fira al poble. I com sabeu, la Camarasa la van fer molts a peu. Una gran gentada de color groc, es va donar cita al poliesportiu del Joncar per fer la de casa nostra. Uns 200 inscrits amb ganes de caminar i de córrer, i amb ganes de disfrutar d'una cursa en un ambient festiu, on es va competir, però sobretot, es va recordar.
Pel que em pogut copsar de tots els que la varen fer, felicitar a l'organització pel recorregut, habituallaments i ambient de cursa, enhorabona a vosaltres també.

Pendents de resultats amb temps, felicitar a cadascun dels correrdors i corredores que la vareu fer, a la Karina per ser novament primera, al Xavi Torrecillas, per reventar el crono, al Marc Monsó per fer-la amb el xic a l'esquena, als menuts per venir trepitjant al darrera dels grans, al finisher més jove (lo Tintore Jr) per acabar-la amb 2 hores 45 minuts, a tots i cadascun dels participants i voluntaris per posar el vostre granet de sorra i per portar el nom d'Antoni Camarasa allà on es mereix, per què tots sabeu per què la correu aquesta cursa, per ell. I per això, repescarem un fragment del Xolillo recordant-lo, emotiu, d'amic, i que diu molt de l'amistat que tenien i del record etern que tots tenim de l'Antoni.

CLASSIFICACIÓNS

FOTOS

- "Ja ho veus noi, un altra cursa per recordar-te. Sols desitjo que hagis disfrutat des del cel com natres corredors i colaboradors. Per a mi és una de les curses que fa més ilusió, cada dia et tenin present però avui més, per natres és un dia especial i cada any anem millorant per a què tu estiguis content, perquè aquest és i serà el món que tant tu havies disfrutat. AMIC, FINS L'ANY VINENT CAMPIÓ"-


I l'incansable Miquel Seseras, que va anar a a Cingles de Bertí, on va participar en la cursa de 25 km, amb un desnivell positiu de 1200 metres, on va demostrar que es troba totalment recuperat de l'UTBCN i on ha demostrat novament que es troba en un moment de formar espectacular. Enhorabona Miquel.



Enhorabona a tots, seguiu així, ens dona gust veureus tant contents i tant competitius.

Salut, pit i collons...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada