Translate

dimecres, 2 d’abril del 2014

TREMP RUNNERS INQUIETS PEL MÓN - LA BCN MAGIC LINE 2014- ESTER FELIP

Com ja sabreu, farà cosa d'un mes i escaix, van voler engegar una nova proposta al blog, titulada "Tremprunners inquiets pel món". Aquesta anava encarada a tots vosaltres, aventurers, exploradors, inquiets, que convineu esport amb oci, vacances amb aventures, experiències esportives amb solidaritat... i que es feien per arreu del món. La nostra primera inquieta, és l'Ester Felip, que ens parlarà de la seva experiència en la Barcelona Màgic Line, una cursa de 30 km per equips, on la finalitat era recaptar diners per una molt bona causa. Sense més preambuls, us deixo amb la protagonista...


L’EXPÈRIENCIA DE LA BARCELONA MAGIC LINE

A les 8 del matí del 2 de Març els “Petardus Team” ja estem reunits a punt per a afrontar una cursa molt important, la Barcelona Magic Line.
La BML es una cursa solidaria organitzada per l’hospital st. Joan de Deu que consisteix en assolir per a cada un dels equip dos reptes, un d’esportiu que en el nostre cas serán  30km i un altre de solidari, recaptar fins a 500€ en donacions.
Hi ha 3 modalitats esportives, 30, 20 o 10 km però nosaltres ens aventurem amb la distancia més llarga, val la pena fer una gran esforç per una bona causa.
Per assolir el repte solidari que ens havíem proposat, dies previs a la cursa hem estat promocionant la BML i les seves causes per a recaptar el màxim de donacions possibles i arribar així al repte esportiu que ens havíem proposat.




El recorregut transcorre pels 7 turons de Barcelona on cada un dels turons serà per a la investigació d’una causa solidaria.
Sortim del parc de les aigües i ens dirigim als turons:
1er, Turó de la Rovira (Turó per a les emergències socials)
2n, Turó del Carmel (Turó per la recerca biomèdica)
3er, Turó de la creueta del Coll (Turó de la cooperació Internacional)
4t, Tibidabo (Turó per la salut mental)
5e, St. Pere Màrtir (turó de la infància hospitalitzada)
6è, Montjuïc (Turó de les persones sense llar)
7è, Mont Tàber (Turó de les persones dependents).

Es una cursa no competitiva, no hi ha dorsals, ni cronos, no es tracta de competir, sinó de participar. Tothom hi té cabuda, i ho podrem anar observant al llarg del magnífic recorregut, trobem gent molt jove, infants, atletes, caminadors, gent gran, disfressats, … Tothom es apte per a participar!!
Estem a la línia de sortida… tots amb els nostres bufs, que ens identifiquen com a participants de la BML, els portaveus dels equips el porten vermell i la resta dels participants groc. Tenim també un mapa per equip i un llibret per segellar en cada un dels turons.
Nosaltres som els “Petardus Team”, un equip que el formen el Jordi, l’Anna, la Marta i jo , l’Ester.



Vam començar a córrer de tant en tant i va sorgir la iniciativa d’apuntar-nos en aquesta cursa solidaria.
Només arrencar, ja comença a fer pujada per a enfilar-nos al primer dels turons, i en poca estona arribem a dalt, tenim les vistes impressionants de tota la ciutat de Barcelona als nostres peus, amb el mar al fons on s’hi reflexen els primers raigs de sol del matí.
Anem fent turons i mes turons pel camí que transcorre per parcs, com el Parc del Guinnardó, Parc Güell o el Parc Natural de Collserola. Durant el recorregut anem trobant diversos grups de percussió, gegants i diferents colles que animen la marxa i els seus participants.
Arriba un punt en que deixem el paisatge mes de muntanya i ens dirigim cap a la Diagonal, passant per l’hospital St. Joan de Deu, on hi ha muntada una gran festa d’animació.
Travessem mitja Barcelona, per arribar fins al Castell de Montjuïc. En els trams de ciutat, la gent ens pregunta de que es tracta la caminada ja que hi ha molta gent, tots amb el mateix buff per la ciutat. A tothom els hi sembla una molt bona iniciativa i fins i tot hi ha gent que es planteja participar l’any que ve.

Després d’unes quantes hores caminant, arribem a la Plaça de la catedral. Aquest es el punt final del repte esportiu, però hi ha una gran festa solidaria per a tothom que hi vulgui participar.
L’experiència ha estat molt maca, val la pena fer un equip i tornar a participar en iniciatives com aquesta que impulsen a la investigació mèdica i social per a intentar aconseguir un món millor.




Gràcies Ester, per compartir amb nosaltres l'experiència, per ser la primera inquieta de la nostra gran familia, per participar en una iniciativa tan solidària. Enhorabona, a tu i a la resta de components dels Petardus Team. Repte assolit. Desde casa teva, una forta abraçada en nom de tots. Salut i cames.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada