Translate

dilluns, 3 de març del 2014

CURSES CAP DE SETMANA



El Jordi Badia, novament s'ha desplaçat desde Tremp, matinant, aquest cop a Gavà per fer la cinquena de l'any, la Mitja Marató, una més, i ja en van més de 55 MM a les seves cames, ole tu!. El temps que va fer, tot i nodeixar-lo del tot satisfet (1'33"), va servir-li per posar les cames a lloc i per encarar la última setmana abans de la marató de Barcelona del proper dia 16 de març, que no oblidem, es el gran objectiu.

Enhorabona Jordi, ja queda menys.




 L'Ester Felip, va realitzar aquest cap de setmana la Barcelona Magic Line, una cursa de 30 km pels turons més alts de la ciutat comtal. Va completar els 30 km en 5:45 amb un desnivell positiu de 1000 metres, les sensacions, ben aviat les podreu llegir a la crònica que ens farà en l'apartat, Tremprunners inquiets, estigueu atents, no li volem xafar la guitarra. Enhorabona Ester, per la cursa i per participar en aquesta cursa sol.lidaria.


I per últim,  el nostre companys Josep Miró Grioles (i la seva gossa Misèria), i en Martí Climent van desplaçar-se fins a Sant Carles de la Ràpita, per fer el V Canicros, una cursa de 9000 metres, amb 300 de positiu i negatiu, i la trail de muntanya de 22 km. En Josep, va entrar en novena posició, de vint-i-cinc participants, trigant 56 minuts en completar el trajecte, i en Martí Climent, que va caure, va finalitzar la cursa amb un parell de coll..., recuperat plenament de la seva lesió al genoll. Moltes felicitats nois, bones curses.








Enhorabona als 4, molt bons resultats en molt bones curses. Salut, pit i collons i fins la propera.

I desde aquí, volem mostrar el nostre condol a la familia i als amics d'aquest esportista que va morir ahir quan disputava la mitja marató o els 10 de Gavà. Es trist escoltar aquestes noticies. DEP runner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada