Translate

diumenge, 22 de setembre del 2013

CURSES CAP DE SETMANA


ULTRA TRAIL CAVALLS DE VENT 2013






Un any més la Salomon Nature Trails Ultra Cavalls del Vent 2013 torna a reunir l'elit mundial de l'ultra distància i centenars d'atletes en la que ja serà la seva cinquena edició.

La Ultra Cavalls del Vent és una cursa d'ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessia que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró coneguda com Cavalls del Vent i en la qual les connexions amb Bagà (punt de sortida i arribada) i Bellver de Cerdanya es sumessin a la impressionant travessia, donant un total de 100 quilòmetres.

A continuació publiquem els resultats dels tres participants de Tremp, que han intentat cobrir la distància de 100 kms. en el que esdevé una proesa.


MIQUEL SESERAS ESPINET 23:52:54 en el lloc 517 de 626 arribats
DAVID RIBA TORRECILLAS amb un temps 14:15:36
XAVIER TORRECILLAS PUJOL amb un temps de 05:43:27




MITJA MARATÓ DE SANT JOAN DESPÍ






2º any que Sant Joan Despí organitza aquesta prova de 21 kms. però que per una errada de l'organització, els participants no han realitzat més de 17, es tractava de un circuit urbà i pista per terra pels voltants de aquesta localitat.
Han participat de Tremp runners SERGI FARRÉ, XAVI ENSENYAT, JORDI BADIA, JOSE ALBA i L'ALVARO DAZA.






ENTRE L'ALT CAMP I LA CONCA 55 KMS. 




Amunt la quarta edició del 2013. Aquest any l'feme feta grossa i ens aventurem a que la nostra caminada (Camp Nord de Tarragona), formi part per primera vegada de la COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA que organitza la FEEC. Bonica caminada per veure fantàstics paisatges de la natura. Han anat JOSEP MIRO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada