Translate

dilluns, 5 de setembre del 2011

Curses cap de setmana

MITJA MARATÓ SABADELL

Aquest diumenge , es va cel-lebrar a Sabadell , la 6a edició de la mitja marató .El nostre company el Jordi Badia va ser-hi present.Aquest any , la mitja de Sabadell , presentava la novetat d'un canvi de recorregut que feia que el circuit estiguès una mica més suavitzat que d'altres anys.Tot i així , no es una cursa plana.Aquest any , es feien 3 voltes fins a completar els 21kms.Aquest canvi de circuit , ha fet que la cursa passes pels llocs més centrics de Sabadell , com la zona peatonal.La sortida però , va ser una mica més caotica. També sortien a la mateixa vegada els corredors de la cursa popular , i va fer que si no sorties al davant de tot , es formès una mica de tap a la sortida.Tot i aquest imprevist , el Jordi va poder correr en 1h35' 19" (temps brut), i va arribar en la posició 160 de 943 arribats.
El Jordi ens ha deixat aquest comentari:

"Sense rellotge i sense pulsòmetre, m’he plantat a la línia de sortida. Només han passat sis mesos des de la darrera mitja, i aquest cop, l’unic objectiu és correr per sensacions buscant un ritme còmode que em permeti arribar sense patir massa.
En una sortida una mica caòtica, costa d’agafar el ritme i els primers kms es fan llargs. Poc a poc les cames van responent i cada cop em sento mes còmode, i fins i tot acabo disfrutant dels darrers kms. L’eufòria (o el “subidon” com diuent avui en dia) és total quan en creuar la línia d’arribada comprobo que el meu ritme ha estat de 4’30” i que “No estamos tan mal…!!!”.
Respecte a l’organització, crec que no tindràn una mitja de categoria fins que no deixin de canviar el circuit cada edició, i el que trobo penós és que no hi hagi cap lectura  de temps intermitjos, limitan-se a anotar el temps a l’arribada. Sens dubte, els retalladors s’han “possat les botes” fent les voltes mes curtes.
 Els serveis que han ofert (beure, guarda-roba, dutxes…) han estat força bé, tot i que hi hagut alguna queixa dels darrers classificats que en algun punt s’han quedat sense aigua.
En resum: un bon lloc per començar la tempora"

http://www.deporbox.com/EVENTO/VIMITJAMARATDESABADELL
BURRIAC ATAC

La població de Vilassar de Mar , va organitzar la setena edició de la cursa de muntanya nocturna Burriac atac.Els nostres companys , el David Valls i el Miquel Seseras , van ser-hi presents.Una de les peculiaritats d'aquesta cursa , es que tot i ser una cursa de muntanya , comença i acaba a zero metres sobre el nivell del mar.Durant el recorregut de casi 20 kms si que s'arriba a fer un desnivell positiu de 1.360 metres i un de negatiu de 1.381.
La major part de la cursa , transcorre per corriols tècnics , amb pujades i baixades constants.Tot això es fa de nit , amb el consequent us del frontal.Un dels punts bònics de la cursa , es al passar per el castell , amb orquesta inclòs.La cursa estava molt ben senyalitzada amb barretes fosforescents de color verd,groc i vermell , que indicaven la dificultat del tram.També hi havia nombrosos voluntaris durant el recorregut.L'arribada a la platja amb les torxes es el punt final , on desprès d'un bon avituallament hi ha el costum de banyar-se al mar.
El nostre company el Miquel , ens deixa aquest comentari:

"El dia amenaçava pluja tota la tarda e inclús abans de començar van caure quatre gotes i durant la cursa tambe pero res important.Els avituallaments abundants i suficients.Molt ben marcada.Molta gent animant a diferents punts de la cursa.Organitzacio fantastica.2550 metres de desnivell acumulat tenint en compte que la majoria de la cursa es fa entre 450 i 200 metres de desnivell es un autentic trencacames tecnic pero molt divertit.L'arrivada a la platja espectacular entre torxes i musica i molta gent bo i ser molt tard de la nit.El bany el vem deixar per un altre any perque a l'arribada plovia un xic pero mes d'un i va anar de cap.Els ultims 400 metres entre una riera i la sorra de platja t'acaben de rematar les cames."

Més de 600 participants van conseguir acabar aquesta cursa.El Miquel , ho va fer amb un temps de 2h 30' , i el David va trigar 2h 47' en completar els 19'2 kms.
Podeu trobar les classificacions a:
http://www.burriacatac.cat/
TRIATLÓ SPRINT PARQUE JUAN CARLOS I (MADRID)

El nostre company el Nacho Tomé , va participar en una triatló sprint que es cel-lebrava a Madrid.La distancia era de 750 metres de natació,20 kms amb bici i per finalitzar 5 kms a peu.En Nacho , ens ha fet 5 centims de com va anar.

"Como crónica decir que era en modalidad Sprint, así que estas casi todo el rato a tope.  Se hacía en el parque Juan Carlos I, junto a los recintos feriales. El sábado pintaba lluvia, pero por suerte amaneció un día estupendo de sol.  Los “populares” salíamos a las 9:00 y en cuatro tandas separadas por un minuto ya estábamos todos en marcha. Luego a las 10:30 y hasta las 12:00 estaban los grupos de edad de la federación (menudas máquinas había por ahí)
El plan, era ir parejo a Fernando, el “chico” de Madrid que nos acompaño en la Cuca de Llum, que por cierto le encantó aunque con su 1,90m y 48 de pie la sufrió como pocos.
La natación era en un canal de agua estancada, se tenía que entrar a pie y el agua en todo el recorrido te cubría por debajo de la cintura ¿?, en el momento de entrar te puedes imaginar las coñas de la gente con la mierda que flotaba. El agua del lavadero de la fuente de los cinco caños esta mil veces más limpia, de hecho me recordaba al agua de la piscina “sucia” de la depuradora de Tremp. Al momento de entrar, me entraron dos arcadas que casi doy de comer a los peces, tortugas y patos que nos acompañaban...
Al momento de salir, como siempre, ostias como panes, patadas voladoras y codazos galácticos... yo solo rezaba para que no me sacaran las gafas de un porrazo y me entrara agua en las lentillas!!!
Intentaba seguir la referencia de Fernando, pues normalmente nado un pelín más rápido que él, al principio lo conseguí, pero tras la primera bolla y la secuencia de ostias, opte por ponerme de pie... si, si de pie y mirar atrás a ver si le veía, de repente a unos 10 metros oí “Tome!!!” y una mano al aire. Seguí nadando y repitiendo el vistazo rápido cada rato, no sin dejar de alucinar al ver la gente que iba andando por el canal mientras yo me dejando los dedos de la mano con el roce del suelo. Al llegar ya no sé si eran los vapores de carpa o la mierda incrustada en las gafas, pero no veía nada.  La salida, por una rampa de unos 40 grados (salíamos a 4 patas) espere a ver si le veía, y al poco le vi aparecer, fue  entonces cuando empezó nuestro duathlon....
Corríamos por césped unos 200 metros hasta la zona de transición, allí nos poníamos la indumentaria y salíamos en subida... luego 4 vueltas a un circuito urbano con rotondas. Íbamos haciendo relevos  los dos y alguno que se acopló, y solo un par nos  pasaron...
Al acabar, vuelta a la transición y un par de vueltas a un circuito en tierra con varios sube y bajas; aquí más de lo mismo, pasábamos a gente sin parar y ya en meta, agua y bebidas isotónicas para reponernos.
Luego, al recoger todo el material, a la fuente de cabeza, yo de hecho me tumbé y me rocié con agua porque tenía barro pegado en todo el cuerpo...
Fue divertido y esta vez a diferencia de los otros dos sprints (Madrid y Barcelona) el ir con alguien me hizo disfrutar más, aunque a mí me siguen tirando más las de montaña!!!
Ya os contaré que tal en la Media de Somosierra (estáis invitados!!!)
Una abraçada Runners!!!"

El Nacho , va aconseguir acabar en el lloc 41 de 351 arribats , amb un temps de 1h13'25"

http://www.laetus.es/triatlon-clasificaciones.php
ALTRES

Aquest cap de setmana , també em tingut diversos companys que han participat en marxes ciclistes.
El Dani Terrisse , ha estat a Encausse-les-Thermes (França) , participant a la cursa La transpyrénées comminges.podeu trobar més informació a :
http://capvertvtt.free.fr/transpy.php
properament també podreu llegir la seva crònica a:
http://terrisseixols.blogspot.com

També el David Riba i el Toni Soldevila , han participat en una marxa cicloturista a Luchon(França).Més informació a:
http://www.sportcommunication.info/lapebie/
http://www.ladepeche.fr/article/2011/09/05/1159699-pour-goudin-la-sixieme-fut-la-bonne.htmlTambé podreu trobar una crònica d'aquí uns dies al blog del David :
http://dedoctor.blogspot.com/

Moltes felicitats a tots , i moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada